Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
pani pionierka damaxy :)
no o to ide, vykecat sa bez reakcie druhej strany. tazke najst vhodnu druhu stranu. ale zase nic nie je nemozne :)
Takže mi sa môžeme oslovovat aj pani či slečna pionierka,no zlaté však? Ked to rozprávam občas detom oni z toho ako sme my žili,no nevedia to pochopit,fakt to bolo na hlavu a možno toto sú následky na nás.Vidíš môžme to zvalit aj na socializmus.
Treba si ale povylievat aj zo seba Tish,lebo to pomáha a druhá strana stačí len ked počúva a nemusí sa zatažovat ani riešit.Toto treba poslucháčov učit.Lebo tie odpovede čo to je proti mojim starostiam rovná sa zlý poslucháč.
cest praci! ja som stihla na jar zlozit pioniersky slub a v jeseni bolo po pionierskej srande :)
Ba runka a ostatné skoro som zabudla na pracovný pozdrav z našich pionierskych rokov Práci čest.Inak kto bol pionierkou ?
ved to ze nie furt o mojej praci, o niekoho inej praci, furt o nejakych stresoch...pohodicku treba na rano hned je vsetko krajsie:)
a inak nie je nesca ako nesca.Tie z hypermarketov a od poliakov nie.Ja mám osvedčené a pijem po mnohých rôznych ochutnávkach,nestlé,jedine.
Tish vidíš ako si dnes dobre prišla,nám si treba tak babsky podebatit,čiže prv než do práce do kaviarne.
Jarka a vyprodukuješ aj pre nás nejakú poštu?