Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
pozeram ze vlasy su na programe teda boli. Tish ja si musim farbit lebo mam vela sivych i ked mam LEN :-) 29
trosku som prisla nakuknut co nove
A vezmi si ten bananik zo stolika, Barunka :D
už som tu.ja som stihla byť iba iskrička,pionierka už nie.Jarka aj ja idem dnes na jogu.Celé leto som nebola,už mi to chýba.No pozerám kaviareň prázdna,idem sa teda ksichtiť,že niečo robím.
alternativa
ja banany papam na tvoju radu kazdy den a aj dnes na obed ich budem mat :)))) a aj vecer si davam a uz mi po liekoch nie je zle!
nejako mi blbne počítač.nedokážem sa nastaviť na aktuálnu stránku,stále mi to vyhadzuje vaše včerajšie príspevky.už mi to lezie na nerv
Len nakukam medzi dverami Vasej utulnej kaviarnicky a zda sa, ze je tu uz prazdno. Nevadi, nechavam Vam kazdej na stoliku po banane. A preco prave banan?
BANÁN
Účinky :Vďaka obsahu tryptofanu je vynikajúcim antidepresívom, ktorý pozitívne vplýva na náladu. Sú ideálne pre ľudí, ktorí potrebujú vytrvalosť, silu a sústredenie.Majú vysoký obsah magnézia (36mg/100g) a draslíka (382mg/100g). Jeden-dva banány zlepšia náladu a pomáhajú zaspať.
ja tiez uz musim volaco porobit ale sem tam sem nakuknem. pozdrav odovzdam a pekny dnik ti prajem papa
Tish pozdravuj svoju sisi oprava predch.textu
Takže ja už mám dokávované idem niečo tiež porobkat,sisi pozdravuj svoju lekárku a povedz jej všetko čo na srdci a daj vediet ako si bola spokojná.Dnes je pekný den takže usmievat sa .Ked sa ty usmeješ aj ten druhý sa usmeje,skúsme.Zatial sa majte