Úzkosť

Jarka77

tish moja sestra je kozmeticka a mamka robi manikuru a pedikuru. Pedikura je inac tiez super. Mamka mi stale ked chcem urobi ale so sestrou je to horsie uz tri roky sa chysta urobit mi kozmetiku ale uz ju dokopem :-)))

Jarka77

barunka ani ja som cele leto nebola a tiez uz sa tesim na jogu. A tiez sa ksichtim. Sefka sedi oproti v kancli chi chi

tish

jarka dakujem, ked budem v ke, urcite sa ti ozvem, pretoze ak cestujem domov k nasim tak cez ke. budem len a len rada!

tish

ja nastastie este nie ani nasi nemaju po 45ke vela sivych vlasov.
ved si tak mozes radost urobit :)ja ked si dam tak len zmyvatelny sampon ale iba ked fakt uz som na vlasy velmi nastvana. ja si skor potrpim na rozne balzamy, masky na vlasy, lesk na vlasy. proste kozmetika je moje :) len serepeticky na tvar si volajako neviem utrafit. dalsi krok k spokojnosti...dobra kozmeticka. takze mam novy ciel:))

Jarka77

Inac ja pijem nescafe clasik a moze byt aj gold dve lyzicky kavy dve lyzicky cukru a niekedy aj mliecko :-). Damaxy vidis mozme to hodit na socik ja som bola vzorna pionierka :-) dokonca ked som bola na druhom stupni ZS robila som veducu prvacikom a bodovala triedy chi chi. Nasa trieda mala najviac :-)

Jarka77

tish vidis aka si sikovna tanecnicka. Ked budes dakedy v KE a budes mat cas mozme skocit na kavu cez vikend mam vacsinou vzdy cas lebo drahy ma ine povinnosti