Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

sivli my sme zapis nemali lebo mame na prvej hodine vyucby ale rozvrhy nie su este ale predpokladam koniec septembra zaciatkom oktobra som zvedava do kedy zas bude semester :-). Keby nieco potrebovala tvoja kamoska tak mam komplet archiv co sme mali predmety. Inac nebol tazky rocnik minuly rok az na tu matiku ale dalo sa v pohode ja som teda mala A-cko :-)

silvi

Kedy začínate nevieme ešte ani my. Rozvrhy sa robili len minulý týždeň, aj to len pre denných študentov, ktorým teraz bežia aj zápisy. Ty si predpokladám zápis mala minulý štvrtok v P-25. Bola som tam s kamoškou, ktorá ide študovať prvý rok ten istý odbor ako ty. Je to ťažké, lebo tie predmety, čo som tam videla napísané, no no comment. Ak budem vedieť kedy začínate, dám ti vedieť. Oficiálne sa semester začína 18.9.2006, vy asi budete mať len tie piatky, ale či už 22.9 to je ešte vo hviezdach.

Jarka77

tish posli do kelu to a basta bude ti dobre. Ja som predtym ked som nevedela co mi je mala take stavy ze som sa musela mat otvoreny kancel lebo som sa bala ze odpadnem a nikto ma nenajdem. Ja pijem teraz mineralku. Asi si dam cokoladku mam este nejaku rumbu :-)

Jarka77

diplomovku uz mam teoriu napisanu robim u jednej tvojej zlatej kolegyni ona je teraz sice na materskej ale je super taka spravnacka.

tish

uz som to poslala do...ehm...kelu:) pustila som si nieco pekne a vrtim sa na stolicke:)
otrasne ako to pride a odide...este trosku citim take hnusne nieco ale aj to poslem este dalej ako do kelu