Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

silvi jasne ;-) ja len ked si tu mala mail tak preto. Idem do druhe rocnika inzinierske studium manazment zemskych zdrojov externe. Bakalarske statnice mam uz uspesne za sebou ale neviem kedy zaciname este nie je nic na nete.

Jarka77

silvi ozaj tam sa dycha na joge len nosom aj vydychuje to som nevedela on mi povedal ze nos mame na dychanie takze s tym mame aj dychat aj vydychovat ine to je pri inych cviceniach samozrejme.

silvi

Čo s tým narobím, keď si ma už prelustrovala. Dúfam, že to ostane medzi nami. Neviem, čo študuješ, ale ak by si potrebovala s niečím pomôcť, som tu. S

Jarka77

alebo tish ked to nahodou z casu na cas na mna ide skus to 3 min tak ze sa nadychnes z hlboka zadrz dych asi na 5sekund a pomaly vydychuj nosom.

Jarka77

silvi ja som tam zatial bola len 3x lebo som zacala chodit neskor a cez prazdniny uz to nebolo. Ziadnu filozofiu nemusis prijat proste na zaciatku a na konci je take ze si v tureckom sede a poklonis sa cviciacemu ale nikto ta nic nenuti proste len cvicis co oni ani ja toho este vele neviem o joge ale on aj chodi a upravuje ked zle cvicime je to o relaxe a takom dusevnom pokoji super je to dam ti vediet.