Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
škorica tešim sa s tebou že sa ti v robote pači,uvidiš zvykneš si a potom ti to bude aj chybať,a doma si tiež zvyknu.to by bolo najmenej.tisch a čo to je mile duo xanax?TO je neaky dvojity xanax,to som zase blb z toho,ved neurol a xanax malo byť to iste,ma to uplne rovnake zloženie.ale tiež kašlať nato hlavne aby ti bolo dobre.
viš čo damaxy,maš pravdu.Teraz som prišla z blavy.Zohnala som konečne celkom dobre ubytovanie aj ked drahé,ale zas potrebujeme ešte jednu holku.a rano mam dať vedieť.Ja som to brala športovo ale mam z toho nervy.A ked pozriem na mojho muža,tak mam ešte väčšie,lebo ten si z toho robil prdel a teraz ked hori,tak je mudry ako traky.ja si aj tak myslim,že to spustil možno ten menzes.ale už kašlať nato,hlavne aby som vedela do buducna a hlavne aby to zase vypadlo.
Tak baby ja už 4 deń pracujem, narobená som ako kôň. Ešte cez víkemd sme mali v TT jarmok, tak som vôbec nemala čas na internet. Po toľkých rokoch v robote to je niečo strašné, ale ja si zvyknem, lebo sa mi v práci páči.Dnes som si prečítala celú dnešnú Vašu korešpodenciu. Ina tebe držím palce, aby si bola čo najskôr fit. Mne je teraz Ok. Tu som čítala, že niektorá pri paretine schudla, ja som pribrala cez leto 5 kíl. Mala som 66 a po dvoch mesiacoch užívania liekov mám 71. Bojím sa, že keď to pôjde takto, tak budem mať nervy zase z toho. Silvia píšeš, že užívaš len 1/2 paretinu za deň,a nebudeš ani zvyšovať? Damaxy, myslím si, že moje rozhodnutie ísť do práce bolo správne, aj keď sa im to doma nepáči. Dík za všetko.Majte sa zdravo. Zase sa ozvem, dúfam že už častejšie.
Ahoj damaxy,rannu kavu by som si dala ale asi nestiham.A co poobednajsia kavicka?
no tak som tu, sisi mi pekne pridala, nech si nepapam liecky iba na noc ale pre istotu aj na den. tak mam neurol na rano a vecer mile duo xanax a velaxin. bral niekto nejaky velaxin? zase je mi nejak blbo. to asi ta blba menstruacia, vsetko je na rit:(
rano pridem,mozno aj vecer,ale teraz tu ten moj nieco robi tak tu nemozem byt,
Jolanka a Miksy a Ina a Zittka a Zlatka nech sa páči na rannú kávu bolo dobre.
Jolanka a stará mama čajík tak robila že medzi prsty kolko sa vošlo a zaliat.
aha takže preto mi to vrátilo,dakujem za maily všetkým odpíšem a vetkým dakujem a poviem vám aj ja som mala predch.dni na p.r.d.takže to je asi šírené vzduchom alebo čo.No dnes mi je oveeela lepšie a postupne to príde aj k vám.
zitta ak ho posielas na zoznam.sk tak to neprejde maju nieco porouchane a uz dost dlho.