Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
:) jolanka nerozosmievaj ma:)
jeden neslusny,muz sa stazuje na zenu :ona stale nechce, vraj ju boli hlava a ten druhy:musis byt pohotovy muz a povedat posypal som si ho s ibuprofenom,pekne poolyzuj a bolest sa pomynie.
no ja uz v postielke som a lezim a este ma dostatocne neotupilo ani na ziadnu knihu ani film nemam chut...no na nic:(
Ina a preco?,ved ste vsetko vybavili,takze usmev.
Tish dopostielky,ziadne slzy a mysli na to aky bude zajtra pekny den a co vsetko nove spoznas
tisch tebe je do plaču a ja neplačem ale je mi samej zo seba blbo
a aj bananiky som si dala a furt mi je tak urevano:(
to nic, to aj ja zvyknem pisat ako hotentot ze ked to citam, sama neviem co som tym chcela...hm. a zase je mi na nic:( no nic skusim ja zaspat, ak nie tak tu budem cumakovat kym sa nepodari.
tisch,to som ja zase pomotala ty si myslela ako milené duo a ja že sa to vola mile duo xanax.to vieš ja som neaka domotana teraz
no na vecer mam xanax s pomalym uvolnovanim vola sa to aj celkom vystizne ze xanax retard a antidepresivum velaxin to je to mile duo. no a neurol to mam na rano aby som nebola az taka otapena ako po tom retarde.