Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

zitta

Ahojte dievčatá,

Prajem Vám pekný deň bez paniky:))
Lieky sú na to aby nám pomohli prekonať naše trápenie. Len netreba preháňať!

Zlatka,napíš mi keď bude po oprave!

tish

no ja sa teraz citim celkom fajn aj tak som pokojna, vybavujem si take veci ktore som stale odkladala, napr konecne som dostala odvahu zavolat zubarke, co ja mam zo zubarov hrozu:(( ale uz som objednana :)

barunka

tish.ja som pred xanaxom tiež brala 0,5 neurolu a veľmi dobre som ho znášala.Bola som po ňom pokojná ako baránok,ale neuspával ma.Keď mi bolo lepšie predpísala mi 0,25 neurolu a stačilo mi to.

tish

ahoj jolanka, pekne sme sa so sisi porozpravali, je zlata, taka starsia pani s mamickovskym pristupom. povedala som jej ze sem chodim tak sa potesila ze taketo forum existuje a ze je skvele ze si takto pomahame.

jolanka

tish ty budes zachvilu jak lekaren s tolkymi liekmi,ale doktor asi vie co robi,takze nech ti pekne pomozu a vizera,ze na spanie zabrali.Dobre ranko vsetkym

tish

silvi ja som rano vzala zatial polku, brala som uz tolko liekov ze si nepamatam ci ma to utlmovalo alebo nie, tak som sa vcera aj so sisi dohodla.

silvi

tish, este raz dakujem a dufam, že ti je po včerajšku lepšie. Mne Neurol zaberá hneď, ale ja beriem 1 cely (0.25)ráno.