Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

silvi

Jarka: ja som od paretinu nepribrala, tiež som schudla nejake kilečka, aspoň mi to všetci vravia, len som sa chcela spýtať, lebo v letáku je napísané, že sa od neho priberá. Diky, že si ma trocha upokojila, možno tie zvláštne pocity, že mám niečo so srdcom sú spôsobené liekmi. Majte sa všetky pekne, dnes sa ozvem asi až poobede, lebo mám veľa roboty. Silvi

tish

silvi, kasli na tuknutie, ked sa nic vaznejsie nestalo tak sa nestalo nic. a mas novy kostym, urcite si kocka! ja som sa chcela vcera tiez nejako potesit..no v tych obchodoch tragedia...ved to su nenositelne veci co oni tam predavaju. a akurat som zase zo seba chytila depku, lebo nohavice predavaju tak akurat na vychrtliny, by som tych obchodnikov nakopala.

silvi

Dobre rano dievčatá. Dnes som si myslela ze sa začína super deň. Včera som si kúpila pekný kostým, tak som sa ráno doň nahodila, hoci moja polovička si to vôbec nevšimla, lebo v noci sedel za počítačom. Išla som malú odviezť do školy a podarilo sa mi ťuknúť naše autíčko. Dofrasa štve ma to, nikdy sa mi to ešte nestalo. Dúfam, že sa deň neskončí tak, ako sa fantasticky začal.

barunka

čau tish,na ostatné kávičkárky je asi skoro.Sme tu asi iba mi dve. Takže si pekne posedíme v kaviarničke a potom sa môžme tváriť, že makáme.
Fajn,že si sa konečne vyspala.Tiež som po xanaxe hrozne unavená,ale prehadzujem sa aj tak.

tish

dobre ranko babulky, tak som spala celu noc, nechapem. od 10tej do 6:20 rano. je pravda ze som sa aj zmordovala nahananim velaxinu po meste, kde by clovek aj ocakaval ze ho maju..no nemali, takze skusim v lekarni pri nas, tam zvyknu mat hocico a baby su tam zlatucke a napomocne.
tak ja si idem zaliat kavicku. kto sa prida?

zlata

ahoj dievcata.prisla som trocha neskoro ale mam tu same dobroty.kavicku od damaxy.mnam.a banan od alternativy.mnam.aj ked mam banany zakazane najnovsie od endokrinologa.okrem nich mi zakazal sladkosti ,hlavne tie ktore obsahuju vanilku,oriesky,kofeinove veci.ale nepovedal preco.tak som teda tie oriesky vynechala.ostatne som nemohla lebo sme boli na jarmoku v trnave a pozerat sa na plne stoly a nedat si je za trest.a ja sa netrestam lebo sa poslucham.a preto som uz pribrala naspat tych 6 kil co som schudla cez tie pekelne horucavy.a idem veselo hore.no co uz sa zabijem?krajsia,mladsia a chudsia uz nebudem.a s tymto predsavzatim mozem ist spat a tesit sa rano na kavicku od vas lebo tato uz bola trocha studena.zitka nezufaj a odloz si ten mailik.poses mi ho ked nam opravia zoznam alebo mi ho posli na ozvalds@gmail.com.prajem vsetkym pokojnu noc nicim nerusenu.pa