Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ale mozem spolu s vami nad vasimi:)
ale nie nadávat stačí krútit hlavou.
presne tak, mne raz vyslo blbe ekg, tak som musela na echo ale aspon viem ze mam srdce v poriadku, na endokrinologiu so stitnou, tam mi zase nasli nejaku cystu, vraj nahodnu taka co sa vytvori hocikde a aj sama zmizne.
hm, ja svokru nemam, nemozem nadavat:)
Ciže ak je tu nejaká Mária,alebo narodeninová tak,všetko najlepšie a vela pozornosti.
Ano pozdravím a ak tata bude chciet mali by sme íst aj na nejaký zákusok a tak.No už krútil trochu nosom,tak uvidíme.Mne stačí íst aj do hradu na kapučíno a Máške na cokoládu.My sme skromné.No ked nie tak potom do nejakého mesta na nákup niečoho čo potrebujeme na seba.
Tish inak potvrdzujem že fyzické ochorenia a ked sa všetci potácajú čo by to mohlo byt ,tak ide ruka v ruke s psychikou.Ja to mám tiež tak trochu aj s tým,ale spúštač je asi v dome niekde.Inak je tu aj dalsia dobrá téma o svokrách.
hehehe :))
damaxy pozdrav dcerku,že všetko naj,naj!!
moja babi je maria uz som jej volala, babi nevie ticho rozpravat a strasne krici takze este mi kus brni v pravom uchu :)
napíšem vám taký starý vtip.Idú policajti po lese a najdu zrkadlo.Prvý hovorí:Aha moja fotka.Druhý:Ukáž.Ale ved je moja.Tak sa hádali a išli za náčelníkom.Ten pozrie a hovorí:Chlapci to je moja fotka a odloží si do vrecka na košeli.Doma dcéra dáva prat bielizen a zrkadielko vypadne.Pozrie sa don a kričí na mamu:Mama pozri náš otec má frajerku.Mat schmatne zrkadielko pozrie a povie:Fuj a akú škaredú.