Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Ja som ráno bola v takej rázovitej slovensjej dedine,odkial vidno Tatry ako na dlani,a najme Kriván vidno lepšie ako od nás.Tááák.A máme krásny jesenný den bez obláčikov a varím paradajkovú z paradajok mnááám.

damaxy

ahojte a ja som zasa počula,to hovorím potichu aby nik nepočul takže si to tak predstavte,že zíva sa aj ked má človek málo kyslíka.Tááák.

miksi

no ja som sa tiez so svojim pocitacom spriatelila,ale sem tam mu dam aj vydychnut.A to o tych ionoch mi hovorila moja psychologicka.Aspon kazdu polhodku sa treba nadychnut cerstveho vzduchu,alebo vetrat izbu.Ak mas moznost,tak otvor okno dokoran a pracuj tak:-))))
Ja som este kavu dnes nepila,od rana len zivam ale asi si dam radsej cajicek

ina

miksi je tak vela toho čo nas nervuje,že už v tom stracam prehlad,ale bohužial ja neviem robiť bez počitača,tak sa tu musim s nim priateliť.a v poslednom čase je to velmi milý priateľ, vieš čo všetko som mu už zavesila na nos a vyhoda je že on sa nesťaažuje a stale ma počuva!

tish

ja som mala kavu iba rano, teraz sa nalievam mineralkou, mam nejake sucho v puse, hm. a uvazovala som aj nad druhou polkou ale zase netreba to prehanat.