Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Baby,a mate niekedy take stavy ze vas z tych nervov svrbi cele telo???
Silvia ja ti preto že ja si na upokojenie namiesto tbl. dám radšej to magnézium nie je návykové ved je to minerál potrebný pre naše krásne telá a halvne pri stresoch sa odburava.takže namiesto neurolov a podobných,ja toto.A inak nechcelo som vám to písat ale mne je po xanaxe horšie.Preto si ho fakt dávam len v tej najnižšej polovičke a to výýýnimočne raz za štvrtrok ked je velmi zle.A to raz som si vzala a na druhý den som mala depresívne pocity.Takže neviem ako vy.Preto sa ja vyhýbam takémuto typu liečiv a radšej b komplex magne čajíky.takže tak ale to je len m o j a skúsenost u druhých to vôôôbec nemusí platit.
fakt neuveritelne,kliknem si na uzkosť,niekto sa tu škriabe a mna začalo všetko svrbieť,čitaj o niečom prijemnejšom,prosim ťa,len nie o sexe lebo som sama doma
no psychika je teda riadne vybabrana vec...neuveritelne co si vie clovek vsugerovat aj ked nechce...citam o svrabe a skrabem sa??
Damaxy určite máš pravdu. Len chlap to tam mohol dať. Magne nemám pri sebe,a rozhodla som sa, že keď nemusim, tak dnes skusim vydržať bez Neurolu. Lekarka mi povedala, že ak nepotrebujem, tak ho nemusim brat. Dufam, že to vydržím.
Samozrejme ich treba kontrolovat.
Nemusis sa bat s cystami obcas zijeme a ani o nich nevieme,su rozneho druhu.
no najprv som sa dobre nastrasila ale nedialo sa nic, takze kaslat na to:)
tish cysty casto miznu a su caste v strednom veku,aj moja mamina ma dve.
O svokrach unie pome na nieco veselsie,ale dnes ma ta moja prasvokra pochvalila,ze som dobre navarila,no a tiez je pravda,ze vacsinou jej chuti co navarim,ale pravdu zeleninove jedla somsa tu bala varit,ze nepojdu,ale idu aj soja.