Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
aj na toto ma napadla veršovanka svokra pivo udené najlepšie je studené..brr
Aj ja som citala jeden: mlady vojak pise domov z vojenciny "mila mamka, dostal som AIDS". Mama mu odpise "MIly synu, sice neviem co je to za hodnosť, ale cela dedina ti to srdečne praje"
miksi je to velmi neprijemne.mam to aj ja ale len občas,zato moja kamaratka byva so svokrou a ma s ňou velke problemy,je chuda už dementne/ta svokra/a kamošku ked vytoči tak ju tak svrbi cele telo že sa ide zblasźniť,už s tym bola aj v nemocnici lebo si mysleli,že to ma niečo s pečeňou,ale vratila sa že je to nervoveho pôvodu.to s tym vylučovanim žlče mal moj muž,ale on mal aj take pupačiky.pri tom to nemaš nič,len to jemne svrbi ale neznesitelne.
Silvi aj ja ked mám nejakú zátaž vybavovačky alebo niečo čo mi nevonia tak vtedy si tiež aj ja dám ale len taký hryz.
to mi tiež prišiel na rozum vtip ako prišla jedna pani za lekárom a hovorí:pán dochtor mne volako černejú nohy.Doktor sa pozrie a hovorí:skúste ich umyt.A romka na to :a to pomaha?
Od xanaxu bolo aj mne zle, preto som ho prestala brat, neurol mi predpisala lekarka spolu s paretinom. Navykovy vraj nie je, beriem ho iba vtedy, ked mi je totalne nanic, alebo viem, ze ma caka tazky den.
Vieš čo ja neviem,ale sestru svrbelo ked mala v tehotenstve problémy s pečenou Jolanka to určite vie aj pomenovat,nejaká choroba len u tehotných.ked sa žlč vylieva do čriev tak nejako.
miksi, z vonku aj z vnutra.
mam to v naplni prace:( hlavne choroby prenosne zo zvierat na ludi:(
Musím sa objednat do Lubochne ,už som mala íst v auguste,no kedy?Už aby tu bola taká doba,že ti zatelefonujú spýtajú sa ta či môžeš láskavo vo štvrtok príst na kontrolu?