Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
okrem marii ma aj moj bracek narodky,a JA NEMOZEM BYT S NIM;este som mu ani nevolala:-(((
Ina,a do blavy pridem urcite.Mam tam vela prace,tak sa stavim aj u teba:-)Este ti dam vediet kedy presne
no zatial som este nevzala,najprv ho zohnat musim. ja mam alergiu na prach a stale som mala alergicke nadchy a tiez povacsine soplim. odkedy mi dali prec polypy z dutin tak je to ovela ovela lepsie, lebo predtym sa mi vedel tak upchat nos, ze som vobec dychat nevedela. a ztoho zase dalsie trable zvisli. na krcne som isla kvoli mandliam, nakoniec mi operovali dutiny. aj tak dobre.
Silvia takú blbú tyč tam mohol dat len nejaký......chlap.tak sa nečuduj daj si jedno magnézium alebo banán a pokoj.
Tish ja mám ešte problém aj s alergiou pele prestali a furt mám také tenké sople aj v noci aj cez den a hlas ako pri nádche.Neviem čo s tým,ale stále čakam,že to prejde.
nepočula som o takom lieku.ale na internete aj na tejto stránke bude iste dačo.Ked zaberie a pomôže to je dôležité.Inak je dnes Mária a ja mám doma jednu dcéru Takže aby ste vedeli a kytičku a pozdrav pre vaše Márie.Zmrzlinku mám rad vanilkovú to ano,aj punčovú aj orieškovú a karamelovú
pre damaxy: samozrejme že som celá, stalo sa to na parkovisku pred školou. Iba naraznik je trocha oškretý, keby tam nebola taka blba tyč (neviem na čo), tak sa nič nestane. Samo že som sa zľakla a teraz mi je nejako čudne.
pozdravila, velmi sa tomu potesila. len ci sa jej chce nam napisat to neviem. predpisala mi nove AD ze velaxin, nepocula si o takom?
damaxy ja robim tak precizne,že mi nič nezvyšuje a hlavne mi nič potom nechyba,ale keby predsa len tak by som sa s tebou rozdelila,može byť?
damaxy my mame tiež len jeden a to je aj firemny aj rodinny tak si vieš predstaviť ako sa tu bijeme oň,ale ja väšinou poviem, že pracujem tak ma musia pustiť.
Miksi,ja hladam intrak,ktory nie a nie zohnať,tak som našla podnajom a teraz zase hladam spolubyvajucu.Ide ma šlak už z toho trafiť!a ozaj ked pojdeš po ceste na tie knedliky,nemohla by si sa ubytovať v blave aby si si trochu oddychla,mam dobry podnajom na ruke
a aku zmrzku mas najradsej?Asi by sa hodila vanilkova do tej cokolady,alebo?
Damaxy,ty nezanedbavas,to skor ja som tu uz tak davno nebola,dopisovala som si s jednym chalanom a tak som nestihala.
Ale zachvaty paniky nastastie niesu,tak som rada,len take male nervicky,Ale to zvladam