Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no ja som prirodna blondinka a vtipy o blondinkach mam hrozne rada,ja sa za hlupu nepovazujem,a ani sa neurazam,ale pozrite sa na taku paris hilton:-)
tak hod nejaky...
Baby ale ja mam aj poskodenu pecen,tak mozno to nie su nervy ale pecienka:-(((
to su take malinke hrbolceky, kurnik neviem to popisat ale sakra to svrbi
barunka daj jeden, nech sa zasmejeme,ved šťastny je ten človek, čo sa vie aj na sebe smiať
Barunka a múdra,žena sa neurazí a ved to sú tie blondínky aj tak povačšine umelo blondavé,takže kludne napíš.A ktorá sa urazí nech napíše.
tisch,fakt ak je to z nervov,pri tom sa nerobia pupačiky,iba žeby si sa tak doškriabala, že sa ti tam urobia
Ja som zatial neschudla,takže svokrová dieta u mna nezaberá.Skoda.Schudla som len raz a potom ochorela.No niekedy mi je z toho všetkého velmi smutno,no čo už narobím.Sama jediná to nezmením.
barunka, ked to nejde tak to nejde :(
no to som teda vedela co zadriet, mna fakt teraz vsetko svrbi. a niekedy sa mi robia aj take svrbiace pupaciky, kozna mi tvrdila ze je to atopicke ale ze by to bolo nervoveho povodu to mi nenapadlo. pred operaciu sa mi to urobilo na celom tele a tak som tam musela trcat par dni navyse, kym mi to ustupi.
ten bol dobry silvi:):):)
od obeda tu nie som a vy ste už zapísali štyri stránky!Čo som jediná kto pracuje???Šak to nestíham ani čítať.Tie vtipy u nás na porade boli prevažne o blondínach a bolo ich more.Nerada by som niektorú urazila.