Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
počuj damaxy, ja by som sa tiež škriabala po porsche, to ti poviem a asi by to bolo tiež nervoveho pôvodu.
takže kto odchádza,aby som tu nesedela sama?
Na brehu stojí slecna blond a ide babička,dieta moje prejdem tadialto túto rieku.A ona:ano babi.Takže babka vosla a zrazu sa voda nad nou zatvorila.A blondínka hovorí:to nechápem ved pred chvílou tadialto šli kačičky.
po sprche,čo som voláka ustatá?
Predsa jeden :V Dunaji nájdu utopenú blondínku, vo vrecku nohavíc nájdu lístok od mami :
Jani skoč do Dunaja, majú tam zlacnené rifle.
tish a ešte aj posrche sa zvykne škarabat moj muž z chlorovej vody asi.Ja sa neškriebem,iba za mladi po stromoch.Nevysmievam sa len chcem odlahčit diskusiu.Ved my sme dobré forum bez urážok,vysmechu a dvojzmyslov.Však?
Čaute baby, idem už preč po malú na angličtinu. Dúfam, že tam dojdem celá aj s autom. Prajem príjemný zvyšok dňa. Silvi
Ten bol super damaxy,baby nie zeby som nechcela citat vtipy o blondatych,ale idem sa opalovat,pokial svieti slniecko.Ozvem sa neskor.A neze vela napisete,nebudem stihat citat:-))))
deduško s babkou večer si hovoria.Babka podme na to ako za mladi.Ja ta počkám hore v sene a ty príd .Dobre.Dedko sa vyšplhal hore po rebríku a čaka a čaká.Ráno nahnevaný príde a hovorí:Babka celú noc som ta čakal a ty ,prečo si neprišla? Babka s nevinným úsmevom mu povie:Naši ma nepustili.
idú dve vo výtahu a zrazu sa pokazí.jedna cez druhú kričia pomoc.Potom jednu napadne kričme spolu.Spoluuuu