Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
nie si tu júnové dieta?
už mam povešané takže fakt idem,maj sa Inuška a vyvetraj sa na slniečku občas
neznašam žehlenie okrem ineho.to ma bavi len ked mam novu žehličku,aby som ju vyskušala,potom ma to už nebavi.prať ano to je velmi oblubena činnosť,hodiš to tam a perie,len keby to tak mal kto zavesiť a odvesiť,čo?!
u nas sa tak hovorí
tak dievka, ako hovoriš,ako hovoríš.dako len bude
no neviem či u nás takú budú mat ešte povešiam bielizen a kto to požehlí,no ako hovoria niektorí ludia dáko bolo dáko bude.
dik,ja mam radosť,mna to bavi.preto som dalav robote vypoved a začala som toto robiť,len sa musim ešte veľa učiť.ta kup niečo dobre,ja by som si dala taku dobru čokoladku horku s mandlami,nedonesieš mi taku?prosim,prosim
tak idem aj ja kúpit nejaké jedlo,dnes som mala len ranajky,a kopec dobrých paradajok,tiež sú dobré na oči,takže sa majte a Inuška tebe nech sa darí aúčtovníctvo nech je tebe koníčkom viac ako prácou,lebo potom budeš mat z toho vačšiu radost.
Tak to sú moje oblúbené,z mnohých si pamatám len hlavné myšlienky a na tom sa pousmievam.
gazda ide s vozom a sused sa ho pýta:gazda,čo veziete.A on potichu povie seno.A sused sa pýta :A prečo tak šepocete? gazda odpovie:Aby kone nepýtali.