Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
maja80 a konzultovala si to s lekarkou psychiatrickou lebo ja ano mne povedala ze ide jesen ze nechce mi teraz znizovat davku ze az o dva mesiace a nemozes len tak prestat lebo dostanes abstinencne priznaky teda tu PP zachvaty. Aj to vysadzovanie co mne povedala bude pomale a postupne.
dnes je dlhy den ale co uz
od pondelka vecera citim nejaku nervozitu, chcela som v utorok vydrzala bez tabletiek, ale nejako som to asi nezvladla. Cely den sa ma drzal pocit, akoby som nemohla dychat, taky zvierajuci pocit na hrudniku. ani taku velku nervozitu som nemala len ten zvierajuci pocit. Dala som si v noci neurol, ale aj tak som celu noc nespala. skuste mi nieco poradit...ako sa toho zbavit...uz ma to nebavi takto sa stale zle citit....ved sa uz ani nenervujem
ak môžem doporučiť na cvičenie jogy mám doma dvd-éčko, lebo sama sa nedonútim.Lepšie povedané nebaví ma to samu.
ahoj silvi dostala fajne bolo dakujem za sms-ku uz ta mam v mobile :-) bolo fajn. Vies co este necvicim doma lebo tiez som bola len zopar krat a nepamatam si presne cviky ale casom zacnem aj doma
tu som
Cau Jarka, dostala si sms-ku? Po vcerajsku ani nemam svalovku. Tesim sa na další utorok. A ty cvičíš aj doma?
no ja uradujem :-). Vcera sme boli so silvi na joge bolo fajn
no čo,kde ste?neúradujeme dnes ?
ahojte,zlatka zohnali sme ho na miletičovej ul.no ešte neviem presne ake spoje su odtial na šafko,ale ja myslim,že tam pojde niečo.už sa pekne vyčasilo u nas,tak idem trochu von.vraj od zajtra ma byť velmi pekne babie leto.Prepač zabudla som že ty sa tešiš na zimu,ale ved zase už nepečie tak ako v lete.