Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
heha ale ja nie som nejaka zdatna v slovencine ale napr. slovo dražba je potobne ako dlažba a pise sa napr. dražobna zábezpeka nie dražbova tak co ty teraz na to? chi chi. Ja fakt neviem ako to ma byt pri tej dlažbe :-).
tak co dnes tu nikto nie je ste na prechadzkach? :-)
diky jarka,ja si to tiez myslim,aj ked som to v tej zatvorke poplietla.
dlažba-dlažbove.diky
no ja si myslim ze je dlazba a od toho dlazbove nie dlazobne :-)
dostala som sa na tuto spravu aktualne.centrum.sk je tam clanok o demonstraciach v madarsku a v texte ze demonstranti hadzali po policajtoch DLAŽOBNÉ KOCKY.nie je to chyba?podla vas nie je spravne DLAŽBOVÉ KOCKY? /dlažba-dlžabove/mozno tu mi niekto bude vediet povedat gramaticky spravny vyraz.diky
barunka mne robi to iste preto pisem niekedy somarikny ci ste tu lebo tiez nevidim aktualne prispevky. Presne mne hovorila psychiatricka ze to nemozes zo dna na den hodit lieky do kosa uplne postupne znizovanie davky vsak ked som zacala brat lieky tiez davala postupne davku. Telo si musi zvyknut bez liekov sa samo branit.
halo halo :-)
ak niekedy zase pošlem ,,?´´ to sa len pokúšam dostať na aktuálnu stránku,pretože to stále blbne a hodí ma na staré príspevky.
maja, jarka má pravdu.Mám to na sebe odskúšané,keď som hodila lieky do koša v presvedčení,že liečbu môžem ukončiť zo dňa na deň. Radšej pomaličky, aby si telo zvyklo.
?
tu ste?