Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Tish, nemoze to suvisiet so stiahnutim zily pred pichnutim? Tejto modrine by som nevenovala az taku pozornost, skor by som sledovala, ci sa nerobia dalsie.
tak ja skusim nieco ponurat, pripadne zajtra v lekarni, dost ma to aj boli
Alti no neviem,niekedy je to na nervy,on je technik,všetko musí mat logiku a dôvod.Dôvod do obchodu dôvod byt tam určitý čas,čas sa musí využit na nejakú prácu,a tak.Ale už ho trochu lámeme.No nemá radost.
A ten kostihoj je jednotka.
Na hematomy je dobry heparoid, ale ja take daco radsej nechavam na prirodu. Takze som sa chytila? Tusim ano, hi, hi.
vies damaxy ale ja mam tie druhe modriny asi 5-8 cm od tej modriny co ma pichla. tie mi nedaju.
to mavam aj ja.to sa rozlieva ta zrazenina.ja potom na taky5-6deň mam pol ruky modro zeleno žltu.ja si to natieram s
fastumom alebo mam taku kostihojovu masť zarabanu.
Damaxy, aj ja chcem takeho, co odklada. ja mam doma takeho, co len roztahuje a vsetko potrebuje :o). Boze chran nieco dat na miesto, to sa potom vooobec neda najst. Ved kto by to aj hladal na spravnom mieste? Tak je to zase u nas. Ale tusim uz ste v inej teme, tak sorry. To ja tak klik sem-klik tam medzi tym upratovanim.
hematomy, inak mavam modriny iba ked sa silno tresnem
Myslíš ze to nie je v poriadku?