Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

inak ja už mám niekedy z tej to našej témy pocit,že sa mi nalieva aj serotonín,tak si tu sem tam pokecáme vy nemáte taký pocit?

inka

tisch všetko bude ine,ja som bola zaslobodna uplne ina,a preto mam pocit,že mojim deťom potrebujem vysvetliť,že už teraz musia byť poriadkumilovne a oni mi nato že ved oni poriadok miluju,len ho nestihaju urobiť predo mnou.

damaxy

Toto že si dovolia?No musíš len povedat mali ste príst ked bol poriadok.To by otvárali oči.Môj muž neznáša neporiadok a naukladané veci po byte.Jednu dobu som varila múka vyložená a pod.Za chvílu som to nemala na kredenci,čo mi to spratával.Lebo nemá rád neporiadok a ja som mu vysvetlovala,že to je pracovný proces.Varešky umýval odkladal,teraz už sa pýta.A ked ho chcem naštvet nechám aj dva dni,že to mi nechaj to potrebujem tam mat.Večšinou zaváraniny,ked sa mi s tým nechce do pivnice,že kontrolujem či sa nekazia.

tish

ja sa chechtam ale ked ja budem mamina ja budem asi hrozna v tomto aj ked teraz som dost neporiadna, nooo mozem si to zatial dovolit chichi

inka

no to ano tisch a prve čo sa opytaju:prosim ťa mamina a čo si robila cely deň,že tu je taky bordel.Ale neboj niekedy nato kašlem aj ja .Ja som zase už upustila od toho prehnaneho poriadku.už som neni ani ja taka ako niekedy a je pravda,že začali aj oni trošku viac na poriadok dbať ale len trošku.

tish

alti aj my sa tu trosku poflakame popri praci a ja si banan vzdy rada dam :) len keby nebol taky upchavaci, ach jaj.

alti

Urcite niekedy zdrhnem z prace k Vam. Mna niekedy tento web dost privadza do smutku - nevedela som, ako pocity vyjadrit. Takze urcite pridem a slubujem, ze Vam nebudem nukat banan, hi, hi.