Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

no ja mam lcd v praci a doma tiez. ja som sice kratkozraka ale uz roky mam 2,5ky a to uz rok a pol sedim pri pc, zatial sa drzi...klop klop klop

damaxy

ja mám spred štyroch rokov trochu zvýšený ale triglyceridy mám dobré.a druhá vec stúdia sa robila len na chlapoch takze zeny nie sú v tom preskúmané,neviem prečo toto nevyskúmajú

damaxy

inak mne sa zdá,že odkedy chodím za PC sa mi zhoršil zrak a dcéra hovorí,že nám treba lcd monitor,takže by som mala vymenit aké máte vy a nebolia vás kukadlá?:

tish

no pytam sa uz aj ja ked nieco, nejake vazne poblemy som nikdy nemala, stale iba zvyseny cholesterol ale to predpokladam hlavne zo stresu. este v zime som mala vsetko v poriadku, ked mi predoperacne robili. tak dufam, ze aj teraz. a uz to fakt nejdem riesit:)

inka

no vidiš tak sa opytaš na vysledky aj na modriny,ja tak stale otravujem doktorov s mojimi otazkami a už mi je to jedno,čo si myslia hlavne že seba ukludnim.

damaxy

Ja si spomínam tiež po cisarskom som mala z injekcií hrozné modriny a vyzerala som akoby ma bilialebo po havárii a dost dlho som to mala.Ale ked robia nejaké vyšetrenia krvné tak by zistili.Mne lekárka vyšetruje aj trombocyty a vždy mi vyjdu blbo a potom ma pichajú do prsta,čo neznášam,ale musím a chcem to mat vyšetrené.