Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Inak to je mozno aj na sestre a ako si držíš po vybratí alebo ti prepichla žilu.To kým sa vstrebe trochu trvá.Ja mám tiež niekedy.
mam to na vnutornej strane lakta a neviem ci tadial prechadza nejaka cieva a s nou sa nieco alebo co to je. u ludi to tak nepoznam
A z čoho modriny,udreniny,alebo krehké cievy?Ja si to liečim biolampou a ascorutin a nechtíková mast.
v piatok mi brali krv a na pravej ruke ma pichla dvakrat, ja mam totiz take na nic zily a neviem co mi to tam porobila ale mam strasne modriny. ale nielen tam kde ma pichla ale aj uplne niekolko cm od modriny od pichnutia. vyzeram akoby ma zbili. a tie ostatne sa mi urobili len v sobotu vcera a dnes. a neviem ci na to tak vela kukam alebo fakt to mam horsie. a so zrazanlivostou krvi som problem nikdy nemala.
a čo maš za modriny?
tak veru,neviem čo to je,ale je mi s vami fajn a nech už mi tečie čokolvek od tialto.ved už sa tešim nielen na zajtra ale aj na vianoce.
to na modriny asi nic nefunguje, ze?
jááááj
damaxy co myslis, preco tu furt trcim? :)
inka prave na to som myslela, ze budem uplne ina. sak uvidim