Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no ja tam mam volat kvoli vysledkom a pripadne sa aj zastavim ked sa nepolepsi. skarede modriny.
ja to nechcem riesit ale stale ked sa na tu ruku pozriem nie je mi praave v pohode, akoby ma niekto silno chytil tak to vyzera...asi si vezmem dlhy rukav, lebo vyzeram ako by ma tyrali
Tish ak máš pochybnost tak to treba vyšetrit,ale ja chcem aby to bolo len z tej jednej injekcie a o pár dní nech je dobre.
vylakalo ma to lebo take sa mi este nestalo a to uz som mala ine modriny ze som ruky nevedela vystriet, to som ani teraz nie ale take ze modriny niekde mimo sa mi este nestalo. tak dufam, ze mate pravdu a je to len nejaka vyliata krv.
k ej starobe jeden čierny humor.Hovorí babka dedkovi:Deduško ked jeden z nás dvoch zomrie ja sa prestahujem z domu do bytovky.
alti ved to ze mne sa robia dalsie a dole, teda smerom na predlaktie, hore kde mi stisla vobec nie
tisch to sata krv tak rozleje amaš to aj tam kde ťa nepichli,neboj.ja mam tiež slabesteny a praskaju mi žilky,niekedy som nato uživala askorutin ale potom som prestala,lebo neviem či to nie je neak rodove,my to mame všetky v rodine.avelmi to zaleži na sestre ako ťa pichne.mna teraz na pohotovosti tak dobre pichla že mam len malu bodku ale pred mesiacom ked mi brali krvtak mam ešte teraz modrinu,alebo teda už žltinu.a tiež to mam aj vedla vpichu.
Je to do popuku, ked ich zlomime, je tu staroba :o)
a na hematomy neviem nejaký heparoid a ketazon v jednom kréme ale neviem názov.No tish ked to máš len na ruke kde ti brali krv,možno to s tým súvisí.
dievcata teste sa ze nemate veterinara