Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

ja to nechcem riesit ale stale ked sa na tu ruku pozriem nie je mi praave v pohode, akoby ma niekto silno chytil tak to vyzera...asi si vezmem dlhy rukav, lebo vyzeram ako by ma tyrali

damaxy

Tish ak máš pochybnost tak to treba vyšetrit,ale ja chcem aby to bolo len z tej jednej injekcie a o pár dní nech je dobre.

tish

vylakalo ma to lebo take sa mi este nestalo a to uz som mala ine modriny ze som ruky nevedela vystriet, to som ani teraz nie ale take ze modriny niekde mimo sa mi este nestalo. tak dufam, ze mate pravdu a je to len nejaka vyliata krv.

damaxy

k ej starobe jeden čierny humor.Hovorí babka dedkovi:Deduško ked jeden z nás dvoch zomrie ja sa prestahujem z domu do bytovky.

inka

tisch to sata krv tak rozleje amaš to aj tam kde ťa nepichli,neboj.ja mam tiež slabesteny a praskaju mi žilky,niekedy som nato uživala askorutin ale potom som prestala,lebo neviem či to nie je neak rodove,my to mame všetky v rodine.avelmi to zaleži na sestre ako ťa pichne.mna teraz na pohotovosti tak dobre pichla že mam len malu bodku ale pred mesiacom ked mi brali krvtak mam ešte teraz modrinu,alebo teda už žltinu.a tiež to mam aj vedla vpichu.

damaxy

a na hematomy neviem nejaký heparoid a ketazon v jednom kréme ale neviem názov.No tish ked to máš len na ruke kde ti brali krv,možno to s tým súvisí.