Úzkosť

damaxy

no dobrý nápad a najlepšie sú čočo kompot zaliaty slačkou,nie vyslahanou len takou a nie trvanlivou.to je cholesterolová bomba.

inka

damaxy ty nemaš miery,ved už druhy darček su ponožky,kolko toho chceš?!nedriemem bola som si pradlo zvesiť a uložiť,mala som ešte jednu pračku na balkone a ja že už mam všetko požehlene.

inka

mna bolia z notebooku,ale to je preto,lebo tam zaleži aky maš sklon.ale prostez každeho pc bolia oči,nesmie sa to prehanať,ja ked mam dph-čkua sedim tu tyždeň do noci tak mam take unavene oči ako ked šoferujem do chorvatska a späť.papaj tie čučoriedky čo si zavarila a mrkvičku.

damaxy

a kde si stihla byt,som myslela že uz driemes.Inak je zaujímavé že ludia ja nie,zvyknú zaspat pred tv a pred Pc neviem či niekto zaspal.

inka

ja mam tiež lcd,nas prehovoril naš syn,že ak nechceme oslepnuť tak by sme si ho mali kupiť.damaxy takže vraciame sa k tym vianociam,tak napišem lcd,vieš aby nezmetkoval.

tish

no lebo blbiny skusaju..hlavne americki vedci...ich vyskumy ja "zeriem" nehovorim ze vsetci samozrejme, lebo aj uzitocne veci skumaju.