Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

káva na stole, vedľa nej nezdravý škvarkový pagáč. Poďte sa pridať. Keď tak si doneste cereálie,blé. Toľkokrát som chcela zmeniť stravovanie,no na tie ovsené vločky a čierne pečivo ma nikto nenahovorí.Zbožňujem ešte teplý,mäkký,chrumkavý,voňavý chlebíček.
No už ste tu?

zlata

ahoj dievcata.jeden pekny den za nami a vela dalsich pred nami.robim si samozrejme srandu sama zo seba pretoze ma hned rano vytocil ilko pretoze daval dlhodobu predpoved a s malymi vynimkami bude az do konca oktobra teplota do 25stupnov.v minulom zivote som musela byt velmi zla ked ma panboh takto tresce.nestaci len 20stupnov?to som zasa sebecka voci vam ktore mate radi slniecko.sybila vitaj do klubu.miesto tvojho mena keby tam bolo moje tak sa priznaky uple zhoduju.akurat mi este chyba pocit ze dostanem infarkt.ale co budem truchlit idem sa po celodennej praci dobre najest.pozdravujem vas vsetky ahoj rano pri kavicke.dobru noc

damaxy

Sybila,takto začína panická porucha.Jati napíšem môj priebeh tak si porovnaj.Začneš mat pocit,akoby si sa nemohla nadýchnut,nedostatok vzduchu,potom akoby nejaká hrča v krku,ktorá ti zavadzia,dalej pocity na odpadnutie,bušenie srdca,nevolnost triaska,pocit na infarkt,alebo niečo podobné a nakoniec že ti ide preskočit v hlave.Niekedy je toho viac niekedy menej.Je to strach a jeho prejavy.No hned ta aj poteším je to dočasný psychický stav,ktorý sa dá vyliečit.Dôležité je pochopit svoje dočasné ochorenie,doplnit hladinu serotonínu na požadovanú úroven a upevnit psychiku.Trvá to dlhšie ako angína,ale prejde to.Môžeš si prečítat niektoré príspevky velmi dozadu a nájdeš v nich aj seba.My sme trochu dalej,ale spoznali sme túto pliagu,navzájom si pomáhame,povzbudzujeme sa a bojujeme.

sybila

Ahojte, chcela by som sa pridať k tejto téme. Mám podobný problém a dlho som nevedela čo mi je. Tiež som najskôr myslela, že zo srdcom, že dostanem infarkt, že so štítnou žľazou až raz som natrafila na panickú poruchu a mávam podobné príznaky, ešte také príznaky má hypoglykémia-nízka hladina cukru v krvi, lebo niekedy ked mi je zle a dám si cukrík a predýcham tak my to pomôže. Takže ked som doma je mi v celku dobre, ale ak mám ísť na nákup alebo niekde sama, vlastne sama ani nechodím, tak mi zostane blbo, strašne sa bojím, že budem stáť napr. v obchode v rade a nezvládme to a odpadnem(pritom som nikdy neodpadla) vždy som všetko zvládla aj keď som sa bála a vo vnútri som sa triasla navonok nikto nič nespoznal. Tiež mám obavy, že budem musieť ísť tam alebo tam a nemôžem, keď idem s manželom na aute a čaká ma tak je to v pohode aj ked mi búši srdce v obchode a je mi blbo ale zvládnem to, lebo viem, že je tam niekto ale keby som bola sama je to pre mna nepredstaviteľné.......na začiatok len toto....majte sa

frájo

sak ja vravim,ze treba to tu trochu rozohnat.uz moja ide ta ja idem prepnut na iny kanal,bo si bude myslet ze ma depka prepadla a da ma do postele a cely den dokola sa ma bude pytat ze co zle mi kto urobil.prinajhorsom sa vyhovorim na vas xi xi xi
lowe zdar!