Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Silvi

Sybila, ja mam vodicsky preukaz a ked soferujem, tak si vtedy poviem, ze to musim zvladnut a tiez trpim PP. Horsie je to , ked mam ist niekam pesi sama, do obchodu a tak. Tiez si vtedy myslim, ze to nezvladnem, podlamuju sa mi nohy a premkne ma strach. Ale zväcsa to predycham a potom som rada ze som to zvladla. Beries nejake lieky alebo chodis na nejaku terapiu? (necitala som prispevky predtym) Myslim si, ze by si to mala skusit, mozno ta to posunie dalej. Drzim palce

sybila

damaxy díky za povzbudenie. Niekedy to zvládam ale ked tak rozmýšľam, že vždy som to predýchala. Tak som sa bála ísť cez leto do Chorvátska, že mi bude zle, ale začala som čítať knihu Miluj svoj život od jednej psychologičky, super kniha, fakt opakovala som si určité formulky, a skutočne som to zvládla a bolo mi dobre ale tá panika ma chytila. Ani neviem ako dlho to mám ale som si myslela, že mám všeličo iné. Bola som aj na regresnej terapii, neviem či na to veríte, ja som neverila až ked som to zažila ale o tom až inokedy, tam som si odstránila žalúdočné problémy, tak rozmýšľam, že to skúsim s panickou poruchou, lebo ma to skutočne obmedzuje. Chcela by som si spraviť vodičský preukaz, ale teraz je to pre mna nepredstaviteľné.....

Silvi

A ake mas konkretne problemy zitta?
Mne sa casto podlamuju nohy a boli ma vzadu hlava, panika pride spravidla potom, lebo sa zlaknem. Lieky beriem pravidelne rano polku paretinu a jeden Neurol, ten nemusim brat stale, len podla potreby. Uz som ho nemusela brat 3 dni, ale dnes mi je nejako blbo.