Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Už nechcem v živote jesť:-(((((((((((((
no tak napiš ked budete po udržbe,zatial si budeme pisať tu na fore.je to zvlaštne,že sme z jedneho mesta.ja som si myslela,že som tu sama,čo trpi na panicku poruchu,hoci ma homeopatička presviedčala,že k nej chodi strašne vela mladych aj staršich žien s touto pliagou.sybila aj ty mavaš ataky panicke alebo maš len strach a uzkosť.ja to mam od januara,už je to ovela lepšie ale aj tak som ešte neni v poriadku.nebojim sa už sice niekam chodiť,ale necitim sa ešte o.k.
No idem chystať obed pre syna, príde zo školy, uvidím, čo s tým zubom, v noci lamentoval, že aby sme išli zubárovi, ale doteraz čo sme chodili, tak 3x mu rozvrtal ten zub a nič, stále ho bolí, tak musím nájsť niekoho iného
Ja mám veľmi dobré skúsenosti s homeopatiou, sama si ju kupujem, či na chrípku, od bolesti, od žalúdka, aj synovi dobre zaberá, ale keď ju naordinujem mužovi, on nikdy nevydrží a dá si aj normálne lieky, potom povie, že mu to nezaberá. Chystám sa vyhľadať niečo aj na tú panic.poruchu, uvidím.
ja chodim na homeopatiu,ale už to velmi dlho trva,niekedy davno som sa liečila na šž vTT,ale potom som mala už všetky vysledkyv norme,tak som mala prisť o rok na kontrolu,ale ked som sa išla objednať,tak som ich nemohla najsť kde su,tak som išla u nas aten mi povedal,že to je v poriadku a už nemusim chodiť.teraz chodim pravidelne k internistovi a homeopatičke.
Inka nič mi neprišlo, skúsim poslať aj ja ale nejako my to nejde a vypisuje mi že azetko má údržbu.
No aj som si myslela inka, aj ja som z HC.
Ja nechodím žiadnemu lekárovi, chodila som po pôrode-kvôli štítnej žľaze ale to je strašnéééé dávno, mala som niečo len na hranici, potom som užívala nejaké lieky, ale vtedy mi nič nebolo, aj doktorka sa čudovala, že nemám nijaké príznaky, potom sa mi to upravila a mala som chodiť každý rok na kontrolu, lenže keď som bola naposledy, tak sa sťahovali a stratili mi výsledky a odvtedy som tam nebola a radšej sa liečim sama homeopatiou a bylinkami a s tým reiki som mala väčší úspech ako s liekmi, keď som ešte nevedela čo mi je.