Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
asi ste už všetky v čudu.idem aj ja.zajtra ráno na káve, ok? doneste čerstvé rožky ja ráno väčšinou nestíham.
zdar
frajo,no uz som ti odpisala na depkach tak utekaj z tadeto prec!!!
...alebo na muzikantov =D
uz idem
miksi,hybaj z uzkosti na depky xixi
a vy babky hodte trable na muzikov.
baby,ktora mate arytmie?Mna tie moje hrozne trapia.Mam ich castejsie a castejsie.Doktor ma poslal domov s tym,ze arytmie nie su nebezpecne...Ja som uz zufala
som rada ze som vas rozosmiala, barunka to preto, ze kos sa stal miestom jeho posledneho odpocinku. a samozrejme potom kontajner a nejaka ta skladka...hm, uz to prilis rozvadzam:)
No veď práve cez leto neboli a teraz otravujú. Reid som skúšala, ale nerada mám také chemikálie hlavne v spálni, nejako to nechcem dýchať. Keď sme boli v chorvátsku muž stále zapínal do elektriky proti komárom a jasom počkala kým zaspal a vypla som to lebo mi to strašne smrdelo. Minule dávali v telke aké je to škodlivé. Ale včera som kúpila reid, aspon ked ho nedočiahnem a je na strope.
ahoj barunka,aj ja som sa na tom nasmiala:-)Vy tam mate komare,tu je taky zima,ze ani vtaciky tu nevidno
tish rehocem sa tu na tom tvojom komárovi. že nech mu je kôš ľahký??? to som ešte nepočula.