Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tomas81

Ahojte,ako sa mate?
to s tou telkou je pravda,mam asi 40 programou,ale nic zaujimave nejde.
inka-no ja neviem,moze to byt z toho gyrosu,ale ja ked som bol v grecku tak som sa toho prejedal kazdy den a nic my nebolo.Ja si myslim ze to nic nieje,zajtra jej bude OK.

tish

a co robim? no dala som si sprchu a asi lahnem ku knihe, lebo v tej telke fakt nic nejde. a ked som mala chut na cigu tak som namiesto toho skladala zabku z papiera. takze kym ostatní fajcili, ja som mala okolo seba kopka ziab:) a pomohlo:)

tish

inka, neboj bude v poriadku, take tie potravinove, ak je to z toho gyrosu, to samo prejde. mno ten zlozvyk ja velmi dobre poznam ale nemam problem nefajcit.

inka

som unavena,dnes som dokončila dph,ešte musim počkať na zopar dokladov a môžem to ukončiť.tak by som si zapalila,no ked mi bolo najhoršie tak mi to nerobilo problemy,fajčila ste niektora?to je najväčšia sprostosť aku som kedy skusila,mali by likvidovať takych ludi čo taketo niečo vymyslia a takym čo to vyskušaju by mali tiež niečo urobiť,lebo potom dopadnu ako ja.ked som bola odhodlana prestať to som nemala tušenie ake to raz bude ťažke.ked je človeku blbo naslunuje hory doly...

inka

no teplotu nema,možno je to naozajlen z toho gyrosu,dohovie ake svinstva do toho davaju.čo robiš tisch,len nehovor že pozeraš telku,lebo fakt som tam nič nenašla.

inka

ahojte dievčata,no dnes je všetko neake divne.Cez deň bolo kopec roboty a ked som sa na večer vratila domov,bola moja dcera doma,ležala v posteli a bola cela bleda.Vraj len stale vracia a hnačka a zle a le.Unas je sice neaky virus ale ona zjedla doobeda ten gyros a potom po obede jej bolo už len zle a zle.tak som s nou bola na pohotovosti,pichli jej injekciu,dali torecan a ešte niečo na hnačku.no chuda moje zajtra ma opravne skušky v autoškole,no neviem ako to dopadne.kašlať na skušky sice ale chcela to už mať za sebou a teraz toto.dufam,že to nebude nič važnejšie.užsom zase cela vyplašena!!