Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Silvi

Dobre ranko dievcata. Vidim, ze prispevkov je stale dost, ani ich nestacim citat. V poslednej dobe akosi nic nestiham a casu je stale menej. Ani na jogu som s Jarkou v utorok nemohla ist a tak som sa tesila.
inka: nech si dcerka z opravnych skusok nic nerobi, hlavne nech sa da zdravotne do poriadku Aj ja som nespravila jazdu na prvykrat, aj ked si myslim ze policajt bol dost nespravodlivy, testy aj ustnu skusku som mala na plny pocet.
Dnes mam ubehany den,o 11 psycholog (uz sa tesim)a vecer idem na sluzobku, dufam, ze vsetko vypali dobre. Majte sa pekne a prajem pekny den.

barunka

to fakt dnes v telke dávajú? neverím! tak hrozna málo sa o tom rozpráva a píše. Škoda,že to nestíham.nemá mi to ani kto natočiť. nejako mám stále pocit,že chcem aby verejnosť o PP viac vedela,aby to ,,pochopili´´, že nie sme blázni ani labilné trosky.

inka

dobre rano dievčata,no vyzara že to bolo z toho jedla,dcerka je trochu dolamana,ale už jej nie je zle.ide teraz na tie skušky tak držte palce,nech to už ma za sebou.ozaj aby som nezabudla,volala mi sestra,vraj včeravečer na dvojke bola neaka relacia o uzkosti a o panickych atakoch.Nepozerali ste to?vraj to dnes po obede opakuju asi o pol 4 alebo tak neako.Ja to vraj z neakeho serialu dokumentov "diagnoza".dajte vedieť ak ste to pozerali lebo dnes to zase nestihnem asi pozerať a vraj to bolo velmi dobre.

damaxy

tomas a k tej telke už sme sa nejako nabažili,ja neviem prečo nie som nasilnicky typ,ale ja mam rada krimi zaner,ale nie typu dialnicná policia,skor taký Colombo,alebo nejaké anglické,Midsomerské alebo s Dalglišom a také bez krvi,len skor nejaké vysetrovanie a spájanie súvislostí a pod.

damaxy

no fajcenie to je zlozvyk,vyzerá velmi neskodne,akoze ved ked nebudem chciet prestanem.No to nesmies fajčit pravidelne denne.Obdivujem všetkýách,ktorí prestali zo dna na den.Ja kvoli tomu nemôžem nic také skúsat,lebo neviem ci by som si vedela odopriet.

damaxy

inuska no ako je tej tvojej,ja myslím,že to vyvracia a zajtra tá autoškola,nemôze to byt jedno spojene s druhým?