Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
vivian pp je panicka porucha :-) Tu sme nou presli alebo prechadzame na tomto diskusnom fore uzkost :-)
TIMTO MA POVZBUDILA VCERA NA DEPKACH ZAJA.ZDOCHOL JEJ KON-SMUTNE.POVZBUDTE SA AJ VY:
Keď sa jedny dvere štastia zatvoria ine sa otvoria; ale často tak dlho pozeráme na zavreté dvere, že nevidíme tie, ktoré sa otvorili pre nás.
DOVIDENIA
damaxi,co je to pp? skratka coho? dakujem za ozrejmenie.
Inka blahoželám dcérke a rada by som vediet niektorí šoféri čo majú skúšky a jazdia na otras mozgu ostatným akých mali skúšajúcich.No bol to muž policajt a niekto vlastné nálady rieši na druhych.Takže ak dovolíte večer si pripijem na nu mojim oblubeným dio likérom
Silvi pozdravujem ta a na služobke nech ti fajn aspon vypadnes do iného prostredia a budeš mat také malé plus proti uzkosti.
Barunka v tomto ta potešim,že len ten to chápe kto to prežil PP,úzkosti atd.Ja mam svokru a teraz strasne ju svrbí telo,no ja hovorím nervy,ale u nej je tiez blok nervy-šibnutá a to ona nie je takze dúfa ze cukrovka alebo pečen.Hovorím jej daj si xanax na uvolnenie.No určite,Tak sa držím potom hesla múdremu nerad a silnému nedvíhaj
inka,niekedy ked nestiham si nieco pozriet idem na www stránku a kuknem do archívu ci to tam nemajú a pozriem si.
inka blahozelam :) ja som nejaka otapena dnes
tak a mame po skuškach,teraz mi volala,urobila.a fakt je že aj mne sa silvi zdalo,že ten policajt,je divny,ved z 15 urobili len 2.a ona tiež mala na plny počet testy a učitel jej hovoril ako dobre jazdi a vždy jej daval 2a 1 z jazd,čo malokedy davaju.ona jazdila s mužom aj pred tym na chalupe vždy.no kašlať nato,už to ma za sebou.sestra mi dnes hovorila,že aj u nich v robote maju neakučrevnu chripku,lebo 3 neprišli dnes do roboty,tak neviem či to bol kebab alebo virus.ale je jej lepšieaj ked nie uplne.ale nevracala už v noci.ozaj aj ja dnes idem za pol hod k psychologovi,už sa tešim.
ja som presne barunka o tom hovorila v pondelok s kamoškou .pišu o vštkom možnom a lekari hovoria,že čim dalej tym viac je pacientov s tetanoiu,panickou poruchou a inymi stavmi uzkosti,ale nikto o tom nehovori ani lekari ti nedavaju neake informacie.a naozaj to davaju,pozri na internete stv2-diagnoza,možno to budeš mocť pozerať aj cez net,neviem či zrovna to budu vysielať internetom.