Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj inka mam z teba OBROVSKU RADOST! :)
dobre ranko,kočky.tak mam za sebou velku skušku a aj vdaka vam som ju zvladla.pripitok som zvladla s klepanim nielen noh ale aj ruk a vlastne všetkeho na mojom tele.a ani som neplakala.držala som sa vašimi radami menej je viac a možno som nepovedala všetko čo som chcela ale povedala.a oslava bola vynikajuca.bala som sa zase tych mojich zachvatov ale nič sa nestalo a nakoniec som vydržala do 4 tej.ja som mala aj z tohoto strach,lebo v poslednom čase som bola velmi unavena a bala som sa niekam kvoli tomu chodiť.stale som myslela aj na teba Tisch ako musiš pred tolkymi ludmi rozprvať a musiš.No ja som nemusela ale chcela som.a teraz už viem že sa to da.už je to asi trapne ako vam tu stale dakujem ale fakt vam dakujem,ja som snad každu chvilu na vas myslela.myslela som že si fajn pospim,ale zobudila nas o pol osmej svokra s takou kravinou,že som už nemohla potom zaspať.mojou vyhodou je len to že s nou nebyvam ale niekedy by som jej tak z duše niečo povedala,ale kontrolujem sa.takže svokry su zvlaštny exemplar prirody a ja len dufam,že raz v živote ja ako svokra obstojim.
jolanka chapem ta a nie si sama na svete ak ta to poteší.Treba hladat východisko,inak ...Viem si zivo predstavit co prežívaš.Svoju energiu si schovaj pre svoju rodinu.A co na to manžel stojí pri tebe?
ahojte dievcata mate sa,ja no neviem,mampocit ze nieco staviam a ono sa to ruca,moj vztah s prasvokrou sa skoncil uplne, nema vyznam vydavat na nu energiu,zijeme v jednej domacnosti,obchadzame sa,nekomunikujeme a hlavne ako mi bolo nepriamo povedane nenavidi ma,nie som rodina atd.No co s takym clovekom?Da sa vobec snazit sa mat aky taky vztah?
tak sa drzkaj inka a ked tu budes mozme popisat o zvieratkach nieco:)
no ja už musim utekať niečo so sebou robiť,tak krasny večer a držte sa!
Tisch,ty maš ale super povolanie,to bol moj sen na zakladnej škole,byť veterinarka,ale potom ma to prešlo ked ma nezobrali do školy a išlasom na techniku.dnes mi je to uplne na nič,lebo aj tak robim niečo čo by ma v tom veku ani len nenapadlo.zvieratka ale zbožňujeme cela rodina a hlavne moj syn.do kedy neodišiel na vyšku tak sme mali doma snad všetko okrem slona.dokonca aj koňa.potom z toho vyrastol ale niečo nam tu nechal.tak ti trochu aj zavidim take krasne povolanie.a prichadzaš aj priamo do styku s neakymi zvieratkami?
no mala som neake povinnosti,muselasom odbehnuť mimo dom,ale už som doma idem si dať vaňu aobliecť sa.Dakujem vam všetkym baby za rady ako mam pripiť mojej kamoške.momentalnesom sa rozhodla ako vravela damaxy stručnea vystižne ale ake to bude to porozpravam zajtra.miksi,viem asi čo to s tebou urobilo,daj si niečo na ukludnenie,aby sa to zase nerozbehlo a vykecaj sa z toho.to momentalne mne najviac pomaha,rozpravať a rozpravať čo ma vystrašilo a čo ma tlači na duši.isť von a vyfukať to z hlavy,vidiš že to dopadlo pre neho dobre,tak sa nemaš prečo znepokojovať.
Obed nejako nestíham. Co som tu nebola tak mam plný stôl papierov. Obed mi dnes priniesla kolegyna. Ale jesť popri práci nikomu neodporúčam. Dnes nejako nestíham. Ešte musím vybaviť nejaké telefonáty, príkazy do banky a letiet pre malého do družiny a letim na tú masáž. To je vzdialené 25 km tak letím. Užite si všetci pekný víkend. Ja chcem zajtra presádzať dreviny na dvore, lebo mi architektka urobila nový projekt. Dúfam, že to bude vyzerať aspon trocha podla nákresu. Ahojte
a to uz som sa tesila ze som s depkami a panikou skoncila,ale ako vidim,este mam co robit!!!