Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

miksinka

ahoj tish a damaxy,no s vami som uz dlho nekecala.
tak dufam ze mi inka tie vtipy posle,ja mam tiez rada primitivne,damaxy citala si ten o tych stroskotancov?
No a v telke nejde uz nic!ja som pozerala tie hudobne vselijake a rano aj mojsejovcov.Vy nepozerate?

damaxy

Inka a čo ti pomáha a nielen tebe to treba využit.A jedna z vecí ktorá pomáha je aj pochvala,takže ta chválim,že si obstála pred sebou,pred spoločnostou a aj pred nami.Je to povzbudenie a presvedcenie že verím vo vlastné sily a schopnosti.Takže poklona ti patrí.

damaxy

ahojte moje ,inuska pošli jej tie vtipy čo mne,ja sa doteraz zabavam,aj sestra aj deti náhodou videli no neschovavala som to.Ja somsa pobavila na romkach.Také primitívne ale mne velmi dobre spravilo.

tish

ahoj miksi, ja len polihujem, sem tam sem mrknem ci tu niekto nie je, prepinam telku lebo nikde nic pozeratelne a oddychujem.
vsakze je sikovna nasa inka! :)

miksinka

ahojte babky,inka nestiham vsetko citat,ale tesim sa s tebou,ze si ten prihovor zvladla:-)
Ved ja ti stale vravim,ze si sikulka:-)))
Tish,vies ze aj ja som chora a aj vela znamych..Zatial to nie je nic hrozne,ale mozno to este len pride...
Inac ako,co robkate?

tish

trosku kycham a kaslem, asi s prechladla a tie oblicky ma stale pobolievaju, takze v kuse pijem urologicky cajik, budem si citat, ja uz ani neviem ake filmy teraz robia lebo to nesledujem ale si velmi zlata ale dakujem asi sa to neda poslat :)oddychni si ja budem tiez. ale mam pocit akoby cez tyzden sa to nejak utlmilo a cez weekend ked uz mam po vsetkom sa mi vsetko prejavi.

inka

maš neaku virozu?lebo u nas je takmer epidemia,včera na tej oslave bolo 5 s teplotami a soplami,ešte sme na koniec konštatovali,že po gratulaciach budeme určite všetci nakazani a cely vikend preležime.no a ja?som unavena,ešte niečo požehlim,dovarim obed a pojdem si lahnuť,aby som zas nezaspala na večer a potom nebuntošila celu noc.tak si daj moja čajiček,paralenček a zostaň pekne v postielke,poslala by som ti aj neake filmy ale neviem ako,ja to neovladam,ale za taku hodinku pride moj syn,tak keby si chcela opytam sa ho či sa to da.Čo rada pozeraš?alebo to sa len dvd požičiavaju,mne dal on kopec filmov rovno do počitača ale ja som na to analfabet.

inka

Dik,Tisch,maš na tom velku zasluhu tak sa môžme tešiť spoločne.je to fakt dobry pocit.Možno si niekto mysli,že je to kravina a malicherne ale my, predpokladam ,všetky vieme, že taketo situacie su dosť ťažke.nie je nad to ked ťa niekto chape!