Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

jolanka vyskušali ste všetko,tak potom len uvidiš čo ti povie lekar,dufam,že ti poradi spoň on neaky sposob ako to aspoň stlmiť to jej spravanie.

jolanka

ona bude mat79,sksali sme vsetko aj sme na cas odisli k mojim rodicom,nic to fak vyzera ako by jej uplne hrablo,inokedy si dala povedat ak nie od nas tak od dcery,syna teraz nic vsetci sme zli,vsetci proti nej.Zapajala som ju do prac ,aby sa necitila odstrkovana,spolu sme varili no proste ergoterapija.

inka

jolanka mysela som kolko ma ona rokov.vela nas urobi take chybylebo si mysli,že to bude fungovať a ani ich nenapadne že by to v buducnosti mohlo byť zložite a komplikovane.Ty maš velke šťastie,že tvoj manžel stoji razne pri tebe.a skušali ste jej a hlavne teda on pohroziť,že aj ked mate uver a aj ked to bude pre vas zložite tak od nej odidete,pretože už dalej nevladze obetovať svoje manželstvo a ženine zdravie.vieš nikto nie je za nikoho zodpovedny a vdačnosť sa da prejaviť aj inym sposobom ako obetovanim sa.

jolanka

Inka, mam 29 rokov,zijeme tu pretoze babicka si adoptovala mojho muza,vychovala ho a on mi vravel, ze sa treba o nu na starobu postarat,je jej to dlzny,tak som pristupila,babicka prepisala byt,mi zobrali pol miliona uver a prerobili ho,uz pri prerabke zacali konflikty ale stale sa to dalo,teraz to vrcholi mlada neposlucha,neskace ako babicka piska,dokaze viest domacnost aj bez jej pomoci a to ju muci,ona vzdy bola zviknuta velit,svoje deti vychovavala tak aby sa bali atd,sem to rozpisovat nebudem v minulosti ich rodiny a v hladani pravdy som uz davno skoncila a dnes aj s nou.Muz aj jej syn, s dcerou su pri mne vedia,aj vidia co robim a co mi je vratene.I ked moj muz ma tendenciu ju chranit,vie ze ja som neni dovod hadok

inka

Jolanka nezaleži na tom kolko žien preživa taky isty život,dôležite je ako z toho ujsť.a potom čo si teraz napisala je fakt každa rada nad zlato.kolko ma rokov?a treba určite zvažiť či je nutne spolu byvať.tie okolnosti ja nepoznam, ale mam kamaratku ktora mala take problemy a vyustili do velkych aj zdravotnych problemov a preto viem,že lepšie to do vtedy nebude do kedy budete spolu.držim ti palce aby sa ti to neako podarilo!