Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
knizku poznam je dost vystzna
ahojte dievcata,dakujem za kazde vase slovicko, viem, ze nie jedna zena to preziva,dnes mi dala facku,vsetko perkruca,cela rodina je proti nej ona od nikoho nic atd,bol tu aj muz bola som strasne rada, ze tu je a vsetko vidi,to co sa tu deje je hroza, to by som musela pisat roman,to sa ani neda je to rovno pre psychiatra, neviem ci je to demenciou,poskodenim pecene,krmi sa brufenom a paralenom ak najde flasu tak sa ozere,ci nejakou psychickou poruchou zajtra idem k lekarovi tak sa poradim co sa s tym da robit,ja vobec neviem ci si uvedomuje co rozprava,robi.Nic pre nu nie je dobre ked si ju nevsimam dolieza,ked jej poviem nieco zacne kricat nech jej dam pokoj a podobne jak zmyslo zbavena.Takze ja sa vyhybam,inac momentalne niekam usla.
jolanka,viem aj ja čo preživaš a je tu každa rada draha,ja som byvala 2 roky so svokrovcami a potom7 rokov s mojou mamou.a v skutku neviem čo bolo horšie.niekto povie že sa musite navzajom rešpektovať a ine keci,janeviem,čo pomaha mne nakoniec pomohlo len osamostatniť sa.moj muž to mal všetko ako sa povie u nas -V paži.Chodil večer domov a ked som mu rozpravala čo a ako,tak nad tym bud zaspal alebo mi povedal niečočo mna akurat tak ešte rozplakalo.Nerada na tie časy spominam,mala som vtedy pocit,že mu na mne nezaleži a mala som miestamiz toho divne pocity.Ked sa o tom spatne teraz niekedy rozpravame,tak mi povie že on nechapal ako mi niektore veci tak strpčovali život,ale on je takisto rad,že s nimi nebyvame ešte teraz a povedal,že pokial sa bude dať tak naše deti určite budu byvať same.No neviem ako ale to teraz neriešim.Len som ti tym chcela povedať,že aj ked sa ti možno zda že si na to sama,nie si len to tak vyzara,pretože muži su z marsu a nevedia kde je venuša.tak ako by mohli pochopiť aky ludia na nej žiju.To je z jednej knihy,neviem či ju poznaš,ale je velmi vystižna.takže moc sa nesustreduj na tieto problemy a pokial sa da nerieš ich sama,lebo to aj tak nema cenu.je to len cena sebazničenia a zato by ti nemal nikto stáť!!!
ozaj damaxy čo vam to tam zase aký medved naštvany pobehuje?zase chce byť jeden v telke,trkvas jeden a to si neuvedomuje že takto ho akurat tak odstrelia!?
Dobre ranko,dobry deň a krasnu nedelu vam prajem.baby,vy ste take zlate,všetkym vam važne dakujem.ja som včera už nestihla sem ani nakuknuť.išla som poobede ešte na chalupu,že idem trochu po tych obkladačoch poupratovať,ale ja som si na chvilu lahla a zaspala som až do šiestej a ked som sa zobudila,tak moj muž to už mal poupratovane.potom sme išli eštedokupiť neake sprostosti do nitry do baumaxu a ked sme sa vratili tak bolo pol deviatej a ešte sme niečo prerozpravali s detmi a išli a odpadli sme obidvaja do postele.no darmo,už sme asi obidvaja na take žury stari.no a teraz rano zisťujem,že moj syn chytil neaku virozu,ma teplotu,hrdlo ho boli a sopli jedna radosť.takže slovensko asi zachvatila jesenna viroza.ale inak vyzaravonku krasne aj ked hlasili už na dnes dažd.takže navariť a trochu sa isť vyvetrať!
diky ale hadz pomaly aby si ma netrafila uz som abez toho dost-zevraj
Ale trochu soli hadam mate doma, ved vies, ze je nad zlato :o). Tak je trochu vzduch zvhci, prip. daj aj mokry uterak na radiator. Joj, ved sa este nekuri. A u nas v Tescu maju v 150g baleni husaciu mast, takze Ti altipostou posielam. To my mame tu taku speci postu, cize chytaj :o)
alt...diky si zlata ale kdenarychlo chytit hus?Po sidlisku ako na potvoru nebehaju ani husy ani kacice
Ahojte, tak nieco od mojej babicky pre kaslajuce dietatko:
daj na pijak husaciu alebo kacaciu mast, nahriat, prilozit na hrud, dat foliu a zabalit. Nechat cez noc.
Dat do hrnca vodu a do nej vela obycajnej kuchynskej soli, nechat povarit v izbe, kde dieta spi, aby bolo v izbicke vlhko a aerosol soli.
Velmi ucinny je na suchy kasel kalciovy sirup, dostat bez receptu a urcite sa moze aj s ATB.
ja viem ze hej,aj ty to mas podobne,dnes mi je fakt na hovno, ale zajtra sa zacne novy den a to dnes nebude.To si opakujem kazdy vecer,ked mi je zle,ved aj ja mam pravo byt stastna.