Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

barunka, na anglinu chodim, lebo to potrebujem k praci, robim s materialmi v anglictine, niekedy musim aj komunikovat anglicky a aj sluzobne cestujem do zahranicia a tam musim vediet rozpravat anglicky tak kvoli tomu. aj ked stale mam pocit, ze som zastala na jednom bode a dalej sa uz zlepsit neviem a neviem si zapamatat viac slov ako viem. stve ma to dost. ale aspon uz sa az tak nebojim rozpravat. teda som donutena rozpravat, lebo sa nedohovorim inak. jaaaj.

barunka

kacka neklesaj na duchu, určite sa niečo nájde a lepšie.u nás hľadajú jednu asistentku,majú však také požiadavky! musí mať nad 35 rokov,aby mala odrodené,ovládať NJ aleno AJ príjemný vzhľad, no proste cicu v minisukni,ktorá je inteligentá a spraví všetko čo uvidí šéfovi na očiach.

barunka

ja ti neviem čo si dnes počnem.či sa naštveme a pôjdeme kúpiť tú posteľ.nemám nič iné v pláne, za to ty toho máš riadne dnes.máš nejaké úmysli,keď chodíš na anglinu.mieriš na lepšie miestočko?

kacka

Dnes som sa dohodla so šéfkou. Sú ochotní mi pridať 1000 na plate, cez leto mi dovolia mať jeden týždeň dovolenky v Chorvátsku, čo by mi zaplatili, ale nič prac. doba stále do 17 hod. To by bol môj starý režim a bola by som zasa kde som. Tak sme sa dohodli, že k 31.12. mám padáka. Ked niekoho zoženú skorej tak zaučít do decembra, ked nie tak potom v januári. Doma internet nemám takže potom si Vás pozriem len priebežne ked sa dostanem niekde k PC, prípadne, ked budem mať nejakú inú prácu.

barunka

no neviem,ale všetko je to pre dokonalých ľudí či už oblečenie alebo postele (so skvelou postavou,ideálna váha,ideálna výška).