Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak sa dohodneme na blave,alebo niekde inde,ok???
Presne viem,ze musim mat nejaky ciel,len ja tatial sa este neviem rozhodnut:-)
alty my mame ciel. a to je VYZDRAVIET! ostatne tiez pride.
Viete čo je dôležité, dievčence.CIEL.A ešte dôležitejšie, je ako ten cieľ dosiahnúť.A ešte jedna myšlienka.Málo kedy, ak vôbec niekedy,človeka stretne štastie, ak bude sedieť doma a nič pre to neurobí.A s tým stretnutím mile rád no predsa ZH je trochu dosť daleko
mnooo nepoznam tie ostatne mesta aj ked michalovce, humenne, presov a kosice su naokolo:)
aj ja som hlasala cosi ine a som tiez rada ze som sa tu dostala:-) Su tu najpsychologovia na svete:-)
alty sak sa uz nejako dohodneme:-)
Prides aj ty!
Tish mohli by byt aj humenne,snina,medzilaborce,bardejov,svidnik a stropkov..a aj michalovce:-)A aj presov
no alty ja som hladala nieco ine a nasla toto. a som velmi rada.
Asi to ,čo pritiahlo vás,ked ste sem prišli po prvy krát.ZVEDAVOST!Dievčence, keby som nebol z tak daleka tak by som rozhodne trval na stretnutí s vami oboma.Robíte na mňa dojem,že by sme mali určite čo rozoberať. A bolo by rozhodne kopec srandy.
no fajn, ja tiez cez ke cestujem domov :)
ked som vtedy prvykrat letela tak sa mi to pacilo, bolo krasne pocasie tak potom ten strach trosku presiel.
A miksinka a čo by ma také naučil alebo mal naučiť?A čo teba naučil?