Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

inak kde sú tie zeny,lebo vies ja za chvilu padam a taka basnicka mi deti pustali nepoznás ju pada sniezik pada....

kacka

Dobré ráno, mám hroznú chuť kričať hurá! Včera som uplne bez problémov cestovala 1,5 hod do BA a potom zasa dalšiu 1,5 hod z BA. Pripadala som si uplne normálne, žiadne zlé pocity, žiadna tréma.Pochválila mna za to aj psychologička. Sybila mala si pravdu s tými tibeťanmi. Dnes som sa donútila vstať o niečo skôr a cvičila som ich ráno a skutočne som mala lepšiu náladu. Takú zvláštnu dokial neprišiel malý že má teplotu a hnačku. Asi nejakú strevnú chrípku, Tak som ho nechala doma a už som potom nestíhala. Rýchlo merať teplotu, dávať paralen, chystať mu nejakú tú tekutinu naviac, rýchlo volat jeho triednej a už sa to so mnou viezlo, ale naštastie som do práce dorazila preslo na 8 ale určite to poznáš. Inak prajem všetkým príjemný deň.

tish

vies co? sa mi zda ze som sa v noci ani raz nezobudila, po dooost dlhom case! tak sa snazim tesit sa z toho aj ked som spala iba 6 hodin! barunka ty si z ba?