Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ospravedlnujem sa,ale musela som pomoct svojej tetuske s pracou:-)
tish kam si zdrhla?
Rešpektovať niečo a zmieriť sa s niečím,to nie je to isté.Rešpektovať niečo je ,že máš aj svoj názor na skutočnosť.Zmieriť sa s niečím to je už niečo,čo už nechceš zmeniť.A ty predsa chceš zmeniť skutočnosť a to v tom ,že sa chceš vyliečiť.Preto. Žiadne ZMIEROVANIE SA.ALE RESPEKTOVANIE A BOJOVANIE.
Hovoríte o Košiciach,Humennom, Prešove a potom o Blave. Kde je teda momentálne vaše pole pôsobiska?
včera tu ktosi napísal vetu, ktorá mi ešte dnes šarapatí v hlave.Už dávno mi to povedalala aj moja lekárka,ale vtedy som na to nejako nereagovala.Keď sa pýtala ako sa mám ? povedala som: no bojujem?! a ona na to NEBOJUJTE S ŇOU (PP) ALE REŠPEKTUJTE JU.
Neviem ako si to vysvetliť,pripadá mi to akoby som sa mala zmieriť s tým,že sa nevyliečim.
Som rád,že si napísala tie posledné slová"SNAZITE LIECIT"Ved práve to ,že sa snažíte, to je prejavom pozitívneho myslenia.
mas pravdu alty ale nie vzdy vola a mysel funguje ako ma. tu proste pozitivne myslenie a snaha nestaci a nepomaha. a my sa snazime liecit.
Veľa životnej silystrácame nerozhodnosťou a nestáľou mysle,pretože naše myslenie neustále kolíše a nedopracujeme sa preto k žiednemu rozhodnutiu.Ked postupne budede posilňovať silu vôle dostanete sa k uvoľneniu čo je teda kľúčom k sebavedomému a štastnému životu.
blava sedi :)
chcem byt zdrava, lebo teraz mam pocit, ze zijem iba napoly.
Tish a mohol by som vám obom pomôcť, aj inak než písmenkami?
hlavne je ako napisala tish,vyzdraviet sa a zit tak isto ako predtym,dokonca este lepsie:-)