Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

včera som bola už po 20x s manželom vyberať posteľ.To vám je celá veda.Matrace drahšie ako samotná posteľ.Jedna jediná asi z 30-tich postelí sa nám páčila.Problém je, že nerobia ten rozmer,aký potrebujeme.Vyhodiť toľko peňazí za posteľ pred Vianocami je kruté.

sybila

Ahojte, kačka no vidíš, ja dnes už 3 deň cvičím tibeťanov, uvidím. Ešte k tej chrípke, ja mám odskúšanú homeopatiu-osciloccocinum-3 tubičky okolo 90 korún, ale aj keď mám silnú chrípku a nevládzem ani chodiť za 2-3 dni mi úplne nič nie je ako šibnutím čarovného prútika, aj na synovi to mám odskúšané-ked na neho niečo lezie-hneď si to sám pýta.
Včera som si prečítala dobrý vtip a smejem sa stále na ňom:
Prečo majú svokry kruhy pod očami? Lebo čert nikdy nespí!

barunka

damaxy nedávaš si šiť priamo na seba? Občas keď ma naštvú, tak si kúpim látku, dám si ušiť a sedí mi to ako uliate.Teraz mám na sebe nohavice,ktoré síce stáli iba 500,- ale po úprave u krajčírky ma vyšli 700,- no čo už.Vždy s tým musím rátať, keď nakupujem. A to mám veľkosť 36/38.Takže neber totak,že len dámy s veľkosťou 44 majú problém.Alebo sa vyber raz za čas niekde do väčšieho mesta a tam určite niečo nájdeš.

damaxy

Barunka no to su zvery,ked to takto robia treba ich mozno trochu podoberat a ponatahovat a tak nedat sa,joj tesim sa a kedze som si privstala a vy ste nemohli tak to uz aj balim lebo o 9 15 je odchod

barunka

tish nie som priamo z BA, ale z okolia.
damaxy ty sa máš? ja zbožňujem návštevy u kozmetičky, kaderníčky. Alebo taká masáž,jééééj.To by bolo.Problém je ten,že tu u nás nie sú dobrí maséri.odbijú ťa za 20minút a vôbec namáš pocit,že si si oddýchla.

damaxy

rada by som si kupila aj na seba no musim pockat na 44 asi to niekde po ceste k nám rozchytajú mudre obchodnicky vsak Inuska a my potom co?ha?

damaxy

takze ja idem do kozmetiky preto som privstala a odtial este neviem len viem ze nie rovno domov,lebo to by som bola ako slovenská zena,ktorá si ide zacvicit a podobne a potom si ide nohy dolamat tak bezi domov robit.Takze z krásneho zazitku jej skoro nic neostane lebo pokec s babami pri nejakom nizkokalorickom dzuse to je ta správna bodka.a hlavne tam ide aj o vymenu informácií z dôlezitého