Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
včera som bola už po 20x s manželom vyberať posteľ.To vám je celá veda.Matrace drahšie ako samotná posteľ.Jedna jediná asi z 30-tich postelí sa nám páčila.Problém je, že nerobia ten rozmer,aký potrebujeme.Vyhodiť toľko peňazí za posteľ pred Vianocami je kruté.
barunka, tak presne tolko meram aj ja.
Ahojte, kačka no vidíš, ja dnes už 3 deň cvičím tibeťanov, uvidím. Ešte k tej chrípke, ja mám odskúšanú homeopatiu-osciloccocinum-3 tubičky okolo 90 korún, ale aj keď mám silnú chrípku a nevládzem ani chodiť za 2-3 dni mi úplne nič nie je ako šibnutím čarovného prútika, aj na synovi to mám odskúšané-ked na neho niečo lezie-hneď si to sám pýta.
Včera som si prečítala dobrý vtip a smejem sa stále na ňom:
Prečo majú svokry kruhy pod očami? Lebo čert nikdy nespí!
aj tebe ? meriam 162cm a nohavice sú min. o 8-10 cm dlhšie.
no inak kupit si oblecenie ktore ti sadne je nemozne, mne su vsetky nohavice dlhe. otras.
damaxy nedávaš si šiť priamo na seba? Občas keď ma naštvú, tak si kúpim látku, dám si ušiť a sedí mi to ako uliate.Teraz mám na sebe nohavice,ktoré síce stáli iba 500,- ale po úprave u krajčírky ma vyšli 700,- no čo už.Vždy s tým musím rátať, keď nakupujem. A to mám veľkosť 36/38.Takže neber totak,že len dámy s veľkosťou 44 majú problém.Alebo sa vyber raz za čas niekde do väčšieho mesta a tam určite niečo nájdeš.
Barunka no to su zvery,ked to takto robia treba ich mozno trochu podoberat a ponatahovat a tak nedat sa,joj tesim sa a kedze som si privstala a vy ste nemohli tak to uz aj balim lebo o 9 15 je odchod
tish nie som priamo z BA, ale z okolia.
damaxy ty sa máš? ja zbožňujem návštevy u kozmetičky, kaderníčky. Alebo taká masáž,jééééj.To by bolo.Problém je ten,že tu u nás nie sú dobrí maséri.odbijú ťa za 20minút a vôbec namáš pocit,že si si oddýchla.
rada by som si kupila aj na seba no musim pockat na 44 asi to niekde po ceste k nám rozchytajú mudre obchodnicky vsak Inuska a my potom co?ha?
takze ja idem do kozmetiky preto som privstala a odtial este neviem len viem ze nie rovno domov,lebo to by som bola ako slovenská zena,ktorá si ide zacvicit a podobne a potom si ide nohy dolamat tak bezi domov robit.Takze z krásneho zazitku jej skoro nic neostane lebo pokec s babami pri nejakom nizkokalorickom dzuse to je ta správna bodka.a hlavne tam ide aj o vymenu informácií z dôlezitého