Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

miksinka

NO do kosic chodim casto a hlavne ked idem z nemecka alebo do nem,tak stale ide bus odtialto...Takze moze byt:-)))
no ale to sa este dohodneme...
A velmi ta obdivujem,alti,ked si ten let vychutnaval,aj ja som chcela,ale nedalo sa:-(((

alty1001

Dievčence, toľko zážitkov, no to je úžastné.Aj ja som mal možnosť nedávno letieť lietadlom po prvý krát.No musím povedať ,že ja som si to vychutnával.

miksinka

tish a nezacali ti prave pri tomto problemy?
lebo ja ked som prvy krat letela tak som skoro umrela od strachu...Asi v tom lietadle ma chytil 1.panicky atak.
Tish a ktore mseto by ti vyhovovalo na tom nasom vychode na to "kafco"?
Alti1001 to zivot by ta naucil:-)

tish

ahoj miksi, co mam robit? musim aj ked uz sa mi prihodilo kadeco. ked som mala prvykrat ist, tak som dostala taku cestovnu horucku, ze mi zabaly davali. predtym som nikdy v zahranici nebola a neletela lietadlom, nebola na letisku, strasne som sa bala, bola som si neista ci sa vobec vymotam, ci sa budem vediet dohovorit, ci budem rozumiet, ci mne budu rozumiet, to som vseobecne pracovala treti mesiac a bola zo vsetkeho paf a hodena do vody, tak som plavala. teraz to uz zvladam ovela lepsie. ale vtedy to pre mna bola hroza! a uz sa mi stalo ze sme leteli a pokazilo sa lietadlo vo vzduchu tak sme sa vratili. to som iny hysak na zemi chytila a o tyzden som mala letiet zas. taky strach som mala. ale dopadlo to dobre. a teraz v pondelok idem zas a tiez to musim zvladnut.
a ta kava plati!

alty1001

Na tuto stránku som sa dostal len od predvčera.No musím povedeať ,že je tu viac tých dievčenských kádrov než len jedna.Prezradte, kde chodíte na tie povzbudzujúce vety?

kacka

Skúsim pozrieť niečo cez stránku profesia a budem písať žiadosti. Ked si nenájdem hned aspon si chvílu oddýchnem doma, ale čo s našími pôžičkami. To bude ajaj.

miksinka

ahojte kocky,ake mate tam pocasicko?my mame zas pekne slniecko:-)
Tish ta ty si riadny kader,ked ty s takou diagnozou aj do zahranicia chodis!!!Klobuk dole...
Moja a na kafco pojdeme,az budem na domka...to sa este dohodneme...
Inac,co porabate babky?