Úzkosť

miksinka

Barunka,aj ja to takto mavam.Ked som bola na slovensku,tak som ani z domu nevysla sama kos vyniest:-(((
Teraz uz sama chodim po meste,aj som sa
starala o male baby od kamosky,proste niekedy fungujem normalne a niekedy sa aj na zachod bojim ist sama.Tiez neviem od coho to zalezi:-(((
Uz nech to je prec

otto

cital som,ze sa moze aj penis zalomit v partnerke.bojim sa toho,u nas sa to stalo jednemu a museli volat lekar.pomoc a obidvoch ich takych spojenych odvazali na nosidlach do nemocnice.no hanbil by som sa,tak to nechcem zazit.kedy sa to stane a co proti tomu robit?

barunka

beriem 3x denne xanax,ráno magneB6,ne obed seroxat.
mimochodom to je fakt príšerné s tou pamäťou.Niekedy som akototálna brzda.Než si na niečo zmyslím to teda trvá.A predtým som mala vynikajúcu forografickú pamäť na čísla, mená,tváre..a teraz no hlava deravá.niekto tu písal,že berie ginko tablety.Ja by som si ju asi zabudla dať:)

barunka

prvý krát ma táto pliaga navštívila pred rokom a dvoma mesiacmi.tesne pred dovolenkou.Prežila som predtým veľmi ťažký rok.Úmrtia v rodine,choroby...A vlastne to skončilo kolapsom a tetanickými kŕčami.Dlho nevedeli čo mi je.Až som skončila u psychiatričky vystrašená z toho,že som sa asi zbáznila.Teraz už poznám trochu priebeh,tak to neberiem tak tragicky,ale sama nikam nechodím.Len blízko domu.Niekedy je vo mne toľko sily,že sa sama čudujem kde sa berie.Ale mávam dni plné úzkosti,depresie.Objavia sa len tak.Neviem povedať z čoho,prečo.Či je to chémiou v tele,pojašené hormóny?

miksinka

Barunka a ake lieky beries? Ja si davam len magnezium a sem tam persen:-))
A najnovsie si popijam alkohol,(namiesto toho persenu)ale nechystam sa byt alkoholikom:-))

miksinka

CHvala Bohu ja tet. krce nemam,ale ine blbosti.A co tu robim?Ani sama neviem.Vcera vecer som rozmyslala.ked mi bolo blbo,ze asi pojdem domov,ale nic by som tym nevyriesila.Ja potrebujem zacat pracovat tu!Len mi tu chyba taky dobry psycholog,ta moja doktorka je taka zvlastna...

miksinka

tak to ste ma teraz potesili.A ja som si uz myslela,ze mam sklerozu alebo alzheimera:-)))
Velmi sa na to hnevam,lebo "nemozem rozmyslat" tak ako by som chcela!A kava vam pomaha na unavu?Ja som prave jednu vypila asom zvedava,ako zaucinkuje

barunka

miksi.áno mám pp aj tetanické kŕče,ale tie už nie tak často.Myslím,že mám konečne dobré lieky.čo ty prosím ťa robíš v nemecku? ja som vôbec nepostrehla,že nie si na Slovensku.

kacka

Ked sa bavíte o pamati, mne kolegina niečo povie a ja za chvílu vôbec neviem že mi niečo rozprávala, Psychologička mi povedala, že to je uplne normálne, lebo v mozgu mám teraz jednu časť zúženú. Preto je problém si niečo zapamatať a zároven z pamate nieči vytiahnuť. To sa vraj upraví. Zo mna mala včera velkú radosť ked mna po 2 týdnoch videla. Co som písala, že chudnem, tak to mi vysvetlila tým, že ked na sebe pracujem, akože stále si snažim rozprávať "ja" napr: vysávam, umývam a podobne aby som sa naučila, že vôbec som ako osoba, tak to telo stále niečo vykonáva ako fyzickú prácu a potom stále spaluje tuky a to spôsobuje to chudnutie. V prípade, že by nechutilo jesť až potom vznikal problém. Dala dom si závazok chodiť dom o tretej tak prchám. Všetci si užite krásny zvyšok dna.
Zita prepáč, že som ti neodpísala, ale nemôžem sa dostať do pošty. Snád sa mi to zajtra podarí a s tou prácou ti to vysvetlím.