Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
prave mi bolo povedane,ze to partnerka sa nesmie zlaknut,lebo to ona ta pricvikne:-)))
Och my baby
nie je to najprijemnejsia predstava,musis si presne zistit,preco sa to stava a potom sa mozes kludne strachu vyvarovat
diky za radu ale neviem to odvtedy prekonat ak by ma mali niest z bytu na nosidlach s napichnutym...no hanba
No so strachom je to tazke...my to vieme velmi dobre!Tak to nerob vtedy,kedy vas niekto moze vystresovat:-))
moze to byt,on sa zlakol bo ich nachytáli a on celibat.ale ked niekto zaklope uz vtedy mam odvtedy stres,tak sa zlaknem.a bojim sa ze sa mi to stane od strachu neviem to prekonat
otto,pocula som,ze je to vted ked sa zlaknes.Tiez ma to isty cas prenaledovalo,ale to nemoze len tak z nicoho nic prist.Neboj
Barunka,pokracujem.A ked si pomyslim,ako som sa vzdy paradila,len aby na mna vsetci pozerali,aby som bola kocka..
Na moju stuzkovu som bola kludna ako baranok,a to som ju celu uvadzala,ja som ani nepomyslela na strach.Na matury som tiez prisla ako baranok,sebavedoma ako...
A teraz?Nechapem cim to je
o 16,00 končím a doma nemám net,takže sa pomaly lúčim,ale zajtra som tu opäť.skoro ráno, pozývam vás na kávičku.majte sa.
miksi ako?poznas odpoved?celkom vazne mam strach.keby som to nevidel,ale teraz ma to prenasleduje.poradte.
T O BOLA MOJA MALA KAMOSKA;TAKZE AJ JA SOM TO POCULA;ALE KEDY SA TO STAVANO KED SA ZLAKNES.Asi