Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Dievcata ja tie prispevky uz po sebe ani nebudem radsej citat. Mame v kancli taku zimu, ze mam uplne skrehnute prsty, ani ohrievac nepomohol. Nuz co, skolstvo setri jak sa da.
Skorica vysla si z toho co som popisala? Chcela som napisat, ze Neurol nemusim brat stale, len ked to potrebujem a zda sa mi, ze teraz je to so mnou trocha lepsie, tak ho v poslednej dobe ani velmi neuzivam.
Neviem preco mi dala aj Neurol. Ked som bola u nej prvykrat tak som sa rozrevala ako male decko. Vies, ked na mna panika prisla prvykrat, tak som si myslela, ze mi preskocilo, alebo co. Zacala som chodit ku psychologovi, nacas mi bolo lepsie ale potom sa to opät z nicoho nic objavilo, a tak som sama zasla za psychiatrickou. Je strasne zlata, ma pochopenie a ked som bola u nej minule(druhykrat), tak si sestricka myslela, ze nie som ich pacientka, co ma trocha potesilo.Neurol vsak brat stale, len ked to potrebujem.Beriem ho A to mi vyhovuje, lebo nerada uzivam lieky. Teraz som ho uz nebrala 4 dni.
miksi depky :)
Skorica preco hovoris ze zatial ziaden vysledok? Citis sa lepsie, vysadila si niektore lieky, ved to je fajn, ci nie?
A s kilami sa netrap ako tvrdi tish, urcite sa to upravi samo a podla mna tych 73 nie je az tak vela. Ja mam 65, ale som malicka a moj muz hovori, ze sa mu pacim a nech si nevymyslam ze som tucna.
Silvi, neberiem našťastie žiadne lieky okrem Paretinu. Prečo berieš aj Neurol. Kamoška keď brala Neurol tak už nič iné. Tieto dva lieky nie sú podobné?
Barunka kasli nanho! Urcite je doma pod papucou a tak si ventiluje hnev v robote.
Baby potešili ste ma. Aj ja sa snažím preto niečo robiť, ale zatiaľ žiadny výsledok.Budem sa snažiť ďaľej. Pekný deň. Idem do postele.
snazim sa, celkom prijatelne som spala a je dnes piatok takze sa chcem s vami podelit o dobru naladicku:)
Skorica ja tiez beriem paretin, ale len polku na den a Neurol, zatial som nepribrala, nastastie. Ked som zacala mat problemy tak som naraz vela schudla, potom som sa dostala do normalu 65 kg a teraz som na tom tak isto. Skor by som chcela este trocha schudnut. Ja som sa hned lekarky pytala, ci nepriberiem od Paretinu a ona mi tvrdia, ze nie. Neberies este aj nejake ine lieky, ktore sposobuju to priberanie?
tishula,ty mas dnes super naladicku,ze?
Znies tak fajne:-)