Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dobre ranko prajem vsetkym
no ja som tu na skok a idem na nakup
Barunka,papapa
kde ste vsetci?
No je mi už fajn.Napriek tomu,že som všeličo popísala.zajtra budem mať lepšiu náladu.NAOZAJ.
ďakujem,že ste tu boli.ja už končím,papa zajtra.
aj ja si to hovorim,ze som silna,ale preco sa zas vsetkeho bojim,ked uz som vsetko zvladala:-(((
no práve.STRACH. Strach ma ničí a zabíja.Mám strach, fóbie zo všetkého,zo všetkých.Viem,že sa musím naučiť bojovať a nebáť sa.Nejakú dobu to zrejme potrvá.
Miksi inak mas v sebe silu ved si v cudzom svete medzi cudzími ludmi
ja mam presne problem s tym ze som prestala sama sebe-z nicoho nic verit!Je to normalne?Vsetko zvladnem,na co sa podujmem,len keby to islo bez tych hlupych myslienok...a strachu:-)
Ako vybit ten strach definitivne z hlavy,nech mi uz da navzdy pokoj?
bavi ma vela veci...Vzdy som chcela byt archeologickou alebo sprievodnickou na hrade.Som zdravotna sestra a moje posledne zamestnania boli -gastronomia..
Lenze rozmyslam o studiu jazyka,alebo neviem coho.
Tak si vyber:-)))
ale robila som uz vsetko mozne(skoro)
Miksy ja som uz skoncila definitivne s PP ja som mala cca 5 záchvatov no ked som to pochopila a zacala sa liecit a hovorla som si že na to nezomriem a zmenila som názory a postoje k životu nemám s PP uz nič spoločné Všetko sa odohráva v hlave takze všetko čo sa primotá do života riešim triedim a nič čo by ma mohlo trápit a prenasledovat nenosím v hlave.A hlavne rozoberám problémy a vztahy z viacerých pohladov nie len z mojho a to je dôležité a osožné.A dlšia zásada vážit si samú seba