Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
aha,moj ex mal take velke,ze ani hltat nemohol:(((Normalne som ho lutovala!
Tak to nech da von:)
Co varite dobreho?
Damaxy tvoj puding som este stale neskusala:(
no miksi,to keby som vedela bolo by to lahšie rozhodnutie pre mna aj pre neho.Ale teraz každopadne,ma už vyše roka hnisave mandle a tie rozhadzuju všetko dookola.aj ked mu nič nie je na oko,mandle ma zdurene a hnisave.
na chalupu pojdem až zajtra,teraz je to take komplikovane,deti chodia v piatok z intraku a treba aspoň do pračky nahadzať a trochu sa s nimi podebatiť a tak.no my sa tešime že prichadzaju oni sa tešia,ked odchadzaju ako v tej reklame,čo si mi raz načrtla,ale tak to ma byť.takže dnes som ešte s vami aidemaj ja nachystať niečo dobre k obedu.
ahoj inka,damaxy s tym ickami je to jedno:)ale asi lepsie vyzera iiiii.Znie to tak sladsie,ale najkrajsie je aj tak od fraja-miksinka:)
Inka a ked tvoj syn bude mat mandle prec,nebude mu vsetko aj tak na tie priedusky ztekat?Ja som to takto pocula
damaxy to žehlenie je aj moja velka slabosť.bola som teraz so synom na vyšetreni kvoli vyberu mandli,už to mal absolvovať pred prazdninami,ale ked bolo odcestovany,tak sme to odložili.nechce sa mudo toho,ved ja sa mu nečudujem,ale byva velmi často chory a vždy mu to potom prejde na priedušky.a doktor hovori,žeuž by to nemal odkladať.tak sa mu snažim vymyslieť najlepši termin aby vela nezmeškal zo školy.
idem daco porobkat a dovarit obed
no a mas pohodu a ides na chalupu?
ano tvoj tien bol na obrazovke
no neako som mala vela roboty,a trochusom sa skušala aj kolko to vydržim.noaj ked som nepisala bola som stale s vami.
uz tretí den sa zberam zehlit a neda sa furt je nejaka dôlezitejsia robota,no co ja s tým narobím?