Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

barunka kasli mu na hlavu a aj ked by nieco na teba mal, opakuj si v hlave dnes je piatok a ja budem mat od teba pokoj pche!a uz ma nenaseres.TAK!

barunka

ahooj škorica,beriem xanax mesiac a pribrala som tri kilá.Zatiaľ ma to netankuje,ale myslím,že ani tých sedem by ma nerozhodilo,keby mi malo byť lepšie.A Tebe je predsa lepšie.Dokonca si vysadila už aj nejaké lieky.to je predsa super.

tish

ahoj škorica, ja som z antidepresiv kedysi tiez trosku pribrala, no to bolo skor tym, ze som sa vracala do normalnu lebo predtym som strasne schudla. potom neskor ked som zase brala som nejako nepriberala. teraz chudnem ale to preto ze sa aj snazim trosku schudnut.

škorica

Zdravím Vás baby, dnes som doma, mám asi nejakú virozu. Odkedy chodím do práce nemám čas sa sem vôbec dostať. A vy si tu takto kávičkujete a čajíkujete. Bab&y, ja už 2 týždne neberiem ten atarax a ani mi nechýba, teda zatiaľ. Ale som nešťastná z toho, že od Paretinu som pribrala už 7 kíl. Kebyže 2-3 to mi nevadí, ale toto už je veľa. Bojím sa, že to pôjde ešte vyššie. Dnes som sa pýtala lekárky, čo to nemôžem znížiť na 1/2 dávku. A ona, že to sa musím poradiť s psychiatričkou. Keď som ten prvý mesiac brala len 1/2 nepribrala som ani kilo. Vy si možno budete nyslieť, že môžem byť rada, že mi je fajn, ale ja sa nechcem o chvíľu gúlať. Zo 66 kíl mám 73 a všetky nohavice a rifle sú my malé. Prosím Vás napíšte mi Vaše skúsenosti s antidepresívami a hmotnosťou. Už som sa to raz pýtala a odpovedala mi iba jedna z Vás. Asi ste všetky štíhle a krásne. Ja som tiež krásna, ale už nie štíhla, chacha.

barunka

ten blb zatiaľ nie je v robote.už ma to prešlo. Aj jasom bola včera v drogérii,kúpila som si novú farbu na tie moje ryšulky.Zlatú medenú.Som zvedavá aký bude výsledok.A zase som kúpila nejaké darčeky na vianoce pre decká.Vieš aký je to dobrý pocit
? Vážne odporúčam nakupovať už teraz.

tish

no trosku som sa pomotala po drogerke a samozrejme nakupila same nmevyhnutnosti a potom som si vegetila pri knihe a na nete. a ty? bolo uz lepsie? dufam, ze ta uz ten blb netrapi.
pekny den aj tebe silvi.