Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no a kdeze si bola moja?
ahojte dievčata!
A dcera ma drese 13 a je spokojná takze tie piatky 13 ja beriem ako dni a cisla a nech to niekto nepovie nemala by som dovod to spajat takze vsetko je ok
a tie peniaze ja aj ked je zle si poviem síce ja som stratila ale niekomu druhému urobia velku radost,len dufam ze ich nasiel naozaj niekto komu chyba .To som si povedala ked mi ukradli penazenku a este ma tesilo ze som nevedela ani kolko korun som v nej mala.Proste ja si vsade hladam mensie zlo a pozeram na veci jedného potesia a jeden je nestastný taky je zivot.A nasla som aj nejaké peniaze,takze nie som az taka skodná.A keby som peniaze nemala tak by som nestratila,takze som na tom dobre ze mam co stratit
Barunka tak si daj nejaku dobrotu aby si to mala spojené este silnejsie a inak som pocula riadny sa ti odvalil zo srdca
Mas pravdu damaxy, mojej psychiatricke poviem vsetko, je strasne zlata a ma aj pochopenie, nepozera na mna ako na nejakeho hypochondra. Ked som bola posledny krat pri obvodnej (a to nechodim po doktoroch rada), tak sa jej zdalo, ze som tam asi pricasto, lebo predtym som si dala pichat magnezium tak mi povedala, ze ak chcem nejaku horsiu diagnozu, tak mi nejaku vymysli. K psychiatricke som sa objednala sama a od tej pani "doktorky" som zdravotnu kartu zobrala. Darmo, kto to nezazil, nepochopi, pokial sa to nestane jemu, ale myslim si, ze davku slusnosti by mal v sebe mat kazdy a lekari zvlast.
Vidim, ze som sa rozpisala, ale na forum mam cas len v piatky, ked neucim a zato sa na nich aj velmi tesim. Pa, pa. Teraz uz frcim na tu postu
Už odišiel.Huráááááá!To je bomba. Dnes je kráááásny piatoček,aj keď 13-teho a ja som poverčivá ako pes. Čo sa mi už len môže stať.
Tento týždeň bolo pre mňa furt 13-teho. Najprv som spadla zo schodov,rozbila som si obľúbený hrnček na kávu,potom ten môj šéf a ráno som stratila 500,- korún.Ale dúfam,že som ich nechala pri vydávaní v jednom malom obchodíku kam každé ráno chodím.Už ma poznajú,tak snáď budú tej lásky a vrátia mi ich.
a ako Silvi hovorí anidepresiva a aj ostatné lieky lepsie je radit sa s psychiatrom a hlavne vsetko tam povedat aj ked si poviete ze takú blbost nebudem hovorit.Treba vsetko a on si uz zatriedi co je dôlezité a co nie
aj ja som vcera zacala len tak na brucho a nohy po cviceni je lepsie aj na dusi.Ale v casoch zleho rozpolozenia treba aj toto davkovat opatrne lebo si pamatam taky zazitok ze som bola cvicit v telocvicni a prislo mi tam blbo dusevne asi to bolo vtedy vela a odvtedy viem ze aj fyzicka zátaz ma byt umerná psychickej pohode.To som ale bola vtedy chorá,no nastastie som mohla uz chodit sama z domu a potom som aj ubrala
Silvi a damaxy dakujem:)