Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Silvi

Cau damaxy, teraz som nebola, nesla ani Jarka, lebo jej prisla kamoska a samej sa mi nechcelo ist Okrem toho, muz bol v pondelok celu noc hore, musel nieco dokoncit, tak mi bolo luto ho nechat s malou sameho,, ledva sa vliekol a ked prisiel domov hned zaspal. Ale keby sla Jarka, tak by som urcite sla cvicit. Dufam, ze mi v utorok do toho nic nepride, snazim sa vsak cvicit doma, cez vikend.

damaxy

Tish ahoj a k tvojej prespatej noci blahozelam no ako tam rano tak zavcasu sedis stale obdivujem
a tiez vsetkych ranostajov

Silvi

Myslim, ze by si mala brat nejake lieky. Ale ked Ti mozem poradit, nie od obvodneho lekara, lebo podla mna to on nemoze posudit lepsie ako psychiater (mam skusenosti). Ja som sa k svojej doktorke objednala telefonicky, nepotrebovala som ani papier od obvodacky a mozem len potvrdit, ze lieky mi dost pomohli,aj ked prve dva tyzdne boli dost tazke, kym som si na nich zvykla. Drzim palce. Teraz sa na chvilu vzdialim, idem zaplatit ucty, dufam, ze ma neprepadne depka z toho kolko penazi som dala do luftu.

damaxy

Miksi u nas je slnecno prijemne jesenno ale chladno este aj ten psisko skrabe na dvere a chce dnu.Tak je dnu a chrape a sniva sa mu o kostiach urcite

damaxy

Barunka este stale ten sef v hlave a na placi? no vyzera že to budes musiet pustit z tej tvojej peknej hlavicky a sme s tebou do jednej a v jednote je sila ta sila je venovaná tebe takze vzdy si spomen na to co sme ti radili a vies jedno ucho a druhé ucho.Lepsie nebude iba ked to kuknes z inej stolicky

damaxy

tak ahojte dievcata ja vam napísem ze som tiez pribrala ale nie z liekov ale z toho ze bola u mna sestra aona koji a po kazdom kojení papala a nielen také ale aj sladké a tak som pribrala dake dve kila no nastastie sa do vsetkého este obleciem a ja si myslim ze ked teraz obmedzim sladkosti a nanuky za sa vratim spat mozno.No a dôlezite je mat psychickú pohodu a potom aj tie kila sa dajú zhodit.A inak moja znama mala tiez AD a priberala a lekarka jej zmenila.Neviem skorica ci to nebol aj ten moj prispevok a potom aj schudla
Ona hovorila ze strasne aj "žere"

miksinka

silvi ja tu nemam zimu,ale prsty skrehnute:-)) furt
Baby,ja neberiem ziadne lieky:-)
Myslite ze by som mala zacat a pojde to lepsie:)))
Ake mate pocasie?My mame hrozne zachmureno:(Ale zima nieja

miksinka

tish tak mi posli trosku tej naladicky!Baby mate to aj vy tak,ze po takom "zachvate"este sa z toho tyzden dostavate?Mne to zacalo v pondelok a este stale mi chodi strach po hlave.Do toho prisli od vcera depresivne myslienky.Rano je to najhorsie,ale sa snazim to prekonat!Musim!Nikto za mna nespravi:(Aj ked by to bolo najpohodlnejsie.